פרפדומובלה

O R B

New member
פרפדומובלה

אנשים יקרים שלי תודה על העזרה והתשובות שלכם זה באמת עוזר.... בקשר למכונות שפועלות לנצח ,האים אפשרי ליבנות מכונה כזאת שמישתמשת רק במגנטיים?(לא אלקטרו מגנטים,מגנטים רגילים) המכונה לא צריכה לייצר לעצמה את הכוח כי היא מופעלת רק על ידיי הקטבים המנוגדים של המגנטים,יש מצב שרעיון כזה אפשרי?

fire storm

New member
אני לא מבין כל כך במכניקה.

ואני משער שלכאן אלקטרומגנטיות קשור. אז דבר ראשון- אני אנחש. אני משער שלא. החיכוך מפריע.לפי מה שהבנתי, כל מוצרי צבירה יכולים להיות שימושיים בקטע הזה של אי חיכוך, שמעתי שאם לוקחים על נוזל ומערבבים אותו, יענו מערבלים, הוא ייסתובב לנצח. אבל לך תדע, אולי אני טועה.

ממ

אני מניח שאם תקח שפופרת שיש בה ואקום תשים מגנטים למטה בצורה של קערה.. ומעליהם מגנט שהם דוחים , המגנט ההוא ירחף מעל ה"קערת" מגנטים הזאת, אם תסובב אותו סביב עצמו, הוא אומר להסתובב לנצח..

כן

מי יעצור אותו ? אני רק מפחד שאני בסרט ותיווצר השראה חשמלית מהשינוי בשטף המגנטי מה שיגרום לזרמים ב"קערת מגנטים", וכוח הפוך ולבסוף עצירה של המגנט המסתובב.. אולי אפשר לקחת מגנטים כאלה, שהם לא מוליכים .. ואז לא יתכן בהם זרמים, לא יודע אם מגנטים מוליכים או לא.. נחכה שהאנשים השפויים יתעוררו..

אני לא חושב שהוא יסתובב לנצח

היקום כל הזמן בתנועה, באיזה שהוא שלב משהו ישתנה במכשיר נצח זה המון זמן...

אגב

הירח הוא פרפקטום מובילה, הוא מסתובב בלי הפסקה, ולא נראה שהוא הולך לעצור אם לא יפריעו לו

Ekrembo

New member
קישור בפנים ../images/Emo13.gif...

http://www.lhup.edu/%7Edsimanek/museum/unwork.htm הרעיון של המגנטים נמצא דיי בסוף.

למעלה