פרעושים וקרציות

פרעושים וקרציות

האם נכון ש..advantix, לא עובד לא על פרעושים ולא על קרציות?
אז מה, זו סתם פיקציה שאני לא רואה על הכלבה אף אחד מהיצורים האלה? (הטענה היא שזה שאני לא רואה ומרגישה על גופה, לא אומר שהם לא שם..אז איך יודעים??)
האם חייבים להשתמש בקולר המסריח נגד קרציות+ אמפולה לפרעושים? וגם אז, על פי האמירה למעלה, איך יודעים שהמוצרים עובדים?
ומבטיחה שאחרי שטענו, אסביר למה אני שואלת..

ולפני כשבועיים שאלתי פה על שתן מדולל, אז בינתיים ואחרי שהכלבה חזרה לעצמה, הערכים גבוליים, כך שלא הומלץ על טיפול תרופתי. נמשיך במעקב.
ולבינתיים, תודה שאתם פה

לא יודעים

אז צריך להחליט:
אופציה א - להאמין ולטפל
אופציה ב - לא להאמין ולא לטפל

תוצאות אפשריות:
אופציה א:
1. יעבוד - יופי, לא יהיו פרעושים וקרציות
2. לא יעבוד - כנראה שהחומר לא עובד

אופציה ב: יהיו מלא פרעושים וקרציות (Trust me - Im a doctor...)

מנסיוני - החומר עובד יופי, גם על פרעושים וגם על קרציות, כל עוד:
1. שמים אותו נכון ובתדירות הנכונה
2. אין עומס מוגזם של קרציות ופרעושים (כמו למשל במושבים...) - שם צריך אמצעים נוספים

מקוה שהתשובה מספקת
ועכשיו מה הסיבה לשאלה...?
ארז

הוטרנר של הכלבה

אמר בצורה מאוד נחרצת שהאדוונטיס לא עובד..
אשכרה הפחיד אותי שזה שאני לא קונה לה קולר, מוביל לסכנת קדחת קרציות (סיפר סיפור ארוך מידיי על כך שגם אם אני לא רואה קרציות, יש מצב שיש על הכלבה קרציות מאוד קטנות)..ו"בעדינות" אמר לסייעת שלו שכדאי שתרשום שאני מתנגדת לטיפול..(שאני אתנגד לטיפול שמציל את הכלבה שלי?)..קניתי קולר

וכל זה, למרות שאין על הכלבה קרציות ופרעושים נראים לעין.
הרי את כספי כבר התחלתי לחלק לו, למה בדמגוגיה מפחידה וזולה שכזו?

זה כל כך מרגיז

הרי בסופו של דבר מדובר במידת האמינות שאני חשה כלפיו..
אז גנב ממני הפעם את מחירו של הקולר..
ולצערי יש לי מנוי אצלו.
קשה להבין איך הוא לא מבין שהכל בנוי על אמון, וכרגע, גם אם הוא הרופא הכי נפלא, טוב ואיכותי שבסביבתי..מין הסתם בסוף שנת המנוי..אחפש לו תחליף.

יש נטייה להגיד שהאדוונטיקס פחות יעיל מאשר

אדוונטג' + קולר קילטיקס. גם בבי"ח הוטרינרי ממליצים לשים בנפרד... בכל מקרה, יש אנשים שמאוד מרוצים מהאדוונטיקס ואין לכלבים שלהם קרציות ויש אחרים (ואני ביניהם) שמצאו קרציות חיות על הכלב בזמן שהם היו עם אדונטיקס. בעיני באזורים שיש בהם הרבה קרציות אכן עדיף קולר על אדוונטיקס, אבל מי שמרוצה מהאמפולות אז שישתמש בהן.

למעלה