|פרעה| השיר השבועי!|פרעה|

אבל הרבה אנשים אחרים היא הפסיקה,

שלא לדבר על אלה שהיא מעולם לא הצחיקה(כמוני). יש גבול לכמה שאפשר לחרוש על בדיחה. בהתחלה זה היה בסדר,אבל עכשיו זה כבר מתחיל להרגיז.אפילו לאיתי זה כבר מפריע. לא אומרת לכם לא להזכיר אותה,אבל תנסו לחרוש עליה פחות:/

lacrimosa girl

New member
אני לא חושבת שחורשים עליה..

ממש לא. אני חושבת שמנפחים את העניין מעבר לכל פרופורציה הגיונית. [וכן, זה אומר שגם אני ניפחתי את העניין של דריזט ואנטררי מעבר לכל פרופורציה.
~טינה אישית~]

לא חורשים עליה?!

לא עובר יום בלי שהיא תוזכר:/ אף אחד לא מנפח את העניין.העובדה שהבדיחה הזו תקועה בכל מקום מתחילה כבר להציק לאנשים. אני לא מבינה למה כשאנחנו חפרנו/חרשנו על דריזט ואנטררי זה הפריע לכם,אבל כשאתם עושים את אותו דבר עם נושא אחר אתם מצפים שזה לא יפריע לאף אחד. אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד מכם,באמת,אני מכבדת את כולכם(עובדה שעד עכשיו לא הערתי על הבדיחה) אבל בכל הרצינות,זה כבר מוגזם.

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif!

אלונה ועלומה וכל מי שצוחק מהבדיחה הזאת, אני מבינה שזה מצחיק אתכם, אבל זה כבר נהיה חרוש ומאוס! ובדיוק כמו שקארין אמרה אני לא מבינה למה לכם מותר להעיר על דריזט ואנטררי ולנו אסור להעיר על הקשת.

lacrimosa girl

New member
אך אחד לא אמר שאסור...

וכמו שאמרתי- אני מתנצלת על עניין הדריזט, זה נובע מטינה אישית שלי כלפיו

כ"כ הרבה דיברו עליהם ואתה עדיין לא יודע?

הם דמויות מאיזה ספר וכולם רבים מי יותר סגיד....

אלאנקה

New member
אמממ

הם שתי דמויות נורא סגידות מספריםP: (ואם שואלים אותך, אנטררי יותר סגיד מדריזיט
)

dralan

New member
XD יאללה בואי נפתח גם את זה פה

ונוכל להכתיר את השרשור בתור שרשור ריבי האוף של השנה P: . לאיפה נעלמת בזמן האחרון, אגב?

dralan

New member
חחחחחחחחחחח

לא סיכמנו שאת משחקת בלילה וחיה ביום? או שזה שוב התהפך?

Itay Simons

New member
זה לא שאני נעלב ממנה, או משהו

יש לי המון הומור עצמי, באמת. אנשים שקרובים אליי יודעים את זה. אבל כשזה לא מצחיק ומתחיל לחפור, זה נמאס, בלי קשר לעובדה שזה קשור אליי.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif גם אותי היא לא הצחיקה..

האמת שבהתחלה בכלל לא הבנתי אותה. P:

למעלה