רק איש קטן ונבזה יכול להאשים ולחלל כבוד של מת
זה נכון גם לגבי קולט אביטל שחשפה או "חשפה" הטרדה מינית רק לאחר מותו?רק איש קטן ונבזה יכול להאשים ולחלל כבוד של מתשבטח לא יכול להגיב להאשמות הנלוזותשלו
![]()
בהחלט,זה נכון גם לגבי קולט אביטל שחשפה או "חשפה" הטרדה מינית רק לאחר מותו?
מישהו מתפלא? כי אני ממש לא, לא לגבי פרס ובטח לא לגבי החלאה השמאלני ברק. ראש הממשלה הגרוע ביותר בהיסטוריה של ישראל.כידוע, נחשף כבר שיש נשים שלא רצו להיות לבד בחדר עם שמעון פרס.
הוא יכול להיות מקסימום מקום שני אחרי ביבי החלאה ימ"שראש הממשלה הגרוע ביותר בהיסטוריה של ישראל.
אין יותר חלאה ממך ושכמותך שמאלני קיצוני שונא ישראל חובב מחבלים.הוא יכול להיות מקסימום מקום שני אחרי ביבי החלאה ימ"ש
החלאה היא זו שהשריצה אותך מהכוס שורץ הכינים שלהאין יותר חלאה ממך ושכמותך שמאלני קיצוני שונא ישראל חובב מחבלים.
אתה מתכוון לאמך שרץ?החלאה היא זו שהשריצה אותך מהכוס שורץ הכינים שלה
ביבי סתם נואף, הוא לא מטרידן, לא אנס ולא מנצל נשים שנחטפו כדי למכור שירותי מין בכפייה.הוא יכול להיות מקסימום מקום שני אחרי ביבי החלאה ימ"ש
על פרס ז"ל אולי כן, על ברק שום דבר לא יפתיע.מישהו מתפלא? כי אני ממש לא, לא לגבי פרס ובטח לא לגבי החלאה השמאלני ברק. ראש הממשלה הגרוע ביותר בהיסטוריה של ישראל.
גם זה נחשף רק לאחר מותו, בדיוק כמו לגבי גנדי הי"ד, המי טיו הפך למעל כבוד המתים והליכים תקינים בהם נאשם יכול להתגונן.כידוע, נחשף כבר שיש נשים שלא רצו להיות לבד בחדר עם שמעון פרס.
לא מפליא אותי כלל. רוב הלקוחות של אפשטיין היו מוסלמים ושמאלנים. וגם הוא עצמו היה שמאלני חובב מחבלים ואת משטר האייטולות באיראן.לגבי ארדואן [או ארדוגן] נחשף שארגן משלוחי קטינות לאי של אפשטיין.
הכי מטונף שיש
פרס וברק לעומת זאת - השתמשו באפשטיין כדי לארגן הפיכה במימון זר
לא ברור אם המעורבות של פרס הוסתרה במכוון [בתיקים שלא נחשפו] או שהיא הייתה מינימלית
אבל ברק היה עמוק בפנים - מעבר לטיסות לאי, ולזרוע המימונית של קרן ווקסנר ששיחדה פה במימדי ענק, הייתה לו דירה במתחמי השחיתות של אפשטיין, ואחת מהנערות [שנרצחה בנתיים] טענה מפורשות שהוא היה מעורב באונס
האונס היה בעצם חרב פיפיות: מי שחפץ בכסף ובהשפעה של אפשטיין - נדרש לקחת חלק בפעילות עבריינית שתפליל אותו
כך שגם הנסיון של ברק להסיח ולהאשים את פרס - מטונף
וגם הם חובבי אונס קטיניםלא מפליא אותי כלל. רוב הלקוחות של אפשטיין היו מוסלמים ושמאלנים. וגם הוא עצמו היה שמאלני חובב מחבלים ואת משטר האייטולות באיראן.
מקורות:וגם הם חובבי אונס קטינים
לעניינו של ברק,
כנראה שהוא מסובך כהוגן בגלל המעורבות הצמודה שלו בסחר בבני אדם
נראה לך שגם הוא "יתאבד"?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.