פרס מכובד מובטח

motyka

New member
פרס מכובד מובטח

סיימתי פרק אחד באתר שבניתי: http://www.edu-negev.gov.il/tapuz/motytp/xadash/index.htm פרס (אמיתי) מובטח למי שיקרא את כל החומר ויוסיף לי משהו שלא כתבתי. אתם מוזמנים לקרוא (הכתוב הוא שווה ערך לכשלושים עמודי וורד) להעיר הערות ולשאול שאלות הפרויקט הבא - דפים שכתבתי על למידה מרחוק כתובת האתר: http://www.edu-negev.gov.il/tapuz/motytp/xadash/index.htm

itu1

New member
לזה יקרא פרויקט

כל הכבוד רק הצצתי וכנאמר הציץ ונפגע במשמעות החיובית כל מילה נוספת מיותרת תודה על העבודה המעולה לציבור המורים וגם האחרים שיפיקו מלוא התועלת מעבודתך אריה

עד אחרי חצות ישבתי וקראתי

הדפסתי לעצמי חלק מהכתוב לתרגול, ואחזור להמשך לימוד תודה רבה

motyka

New member
תודה

מאחר ואני מכיר את יכולת הניסוח שלך, אם את נתקלת בניסוח לא מובן - אנא העירי לי על כך.

פזיתנ

New member
מוטי, תודה!../images/Emo24.gifרק התחלתי ו..

מובטח עולם ומלואו. מבטיחה לקרוא הכל פזית

motyka

New member
אשמח לביקורת

כמובן שאין דבר מושלם וגם לא מה שעשיתי אז כל ביקורת תתקסל בברכה

motyka

New member
תודה, וחתול בתמורה

מצורף חתול שאמור להיות מונפש

lizansak

New member
ןמוטי מורי ורבי

התעלית על עצמך כמו בהשתלמויות גם כאן - חומר מקיף וברור תודה

motyka

New member
שמחתי לקרוא

יש אמנם קצת כפילות עם החומר שחולק בשלומי, אבל הרוב חדש

lizansak

New member
למה בעברית ויזואלית?

ניסיתי לשמורדף בוורד לשם קריאה בזמן שהמחש לא מחובר לאינטרנט (חסכון, אתה יודע), והכל הפוך. אז נכון שאני יודע להשתמש בתוכנת היפוך, טבל זה מסרבל. בלי הרבה ברירה - הדפסתי, וחבל לי על כל דף מיותר (כי הרי אחרי קריאה לא אזדקק לו יותר). לכן השאלה - היום מקובל לכתוב רק בעברית רגילה - לשם מה ההיפוך

טלי ב

New member
אופיס XP

אין ספק האתר נראה מרשים מאד. גלשתי רק בחלק קטן ממנו. רציתי לבקש אם תוכל להוסיף את העידכונים לגבי האופיס XP כי בבתי הספר אנחנו כבר משתמשים בו

motyka

New member
אופיס XP בהחלט בתכנית

אבל את הידע שלי בנושא אני צריך לארגן קודם במסמך, וכאן המרתי מסמך קיים לאינטרנט. בקייץ, אעבוד על ה XP ואז אעלה את המסמך לאתר

motyka

New member
יש עדיין אחרים

יש עדיין ברשת משתמשי נטסקייפ ומשתמשי מקינטוש. הטרחה לכתוב ויזואלית אינה גדולה וזה נותן פתרון שטוב לכולם.

ntt82

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

מוטי, האתר שלך הוא נהדר!! ומאוד יעזור לי בניית האתר של בית הספר. בעיקר אניכרגע קוראת את החלק הדן בבנית אתר בית ספרי. מאוד מאוד מעריכה אתכמות העבודה הגדולה שהשקעת בזה כל הכבוד!!! נעמית

motyka

New member
אשמח לתובה עניינית

מאחר שאני הכותב והמבקר העצמי, אשמח לתגובות ענייניות - מה חסר, מה מיותר, היכן צריף להרחיב וגו´

פזיתנ

New member
מוטי ממה שראיתי עד עכשיו

לאחר מספר כניסות מאוד ברור ומקיף.

avivh

New member
אתר לימודי ממגרגה ראשונה

נהנתי ללמוד מהכתוב חבל ש.. בלי להוריד מערך העבודה שלא ניתן לשמור את העמוד כקובץ וורד ואז להדפיס אותו במחשב לפעמים יותר כייף לעלעל בנייר ולא במסך בכל מקרה עלה והצלח אביב חורשי

למעלה