"פרס מאיים להתפטר ...

"פרס מאיים להתפטר ...

אם תבוטל פגישתו עם ערפאת" אם כל ההערכה שיש לי לפרס, אני לא מבינה אותו... ל-מ-ה לעזאזל להיפגש עם עראפת!? הרי הפסקת אש מסויימת הובטחה לנו לא? ועד כמה שידוע לי ירו וירו וירו.. הם מבטיחים ולא מקיימים, עראפת יודע רק "לגנות" מה יהיה

B.Shokor

New member
עובדה שהייתה הפסקת אש,

הפסקת האש לא מתבצעת רק מצידו של ערפאת, יש גם ארגונים שונים (ארגוני הסירוב) כמו חמאס - פתח - חיזבאללה - תנדים שהם לא קשורים לרשות הפלסטינים וכל אחד עובד לבד. ערפאת הצהיר והבטיח הפסקת אש מצידו, ולמען האמת, הבן-אדם קיים הבטחתו. א-ב-ל ארגוני הסירוב המשיכו לירות כי הם לא שייכים לערפאת, ובכל זאת ערפאת פעל נגד הארגונים האלה. ל-מ-ה? כי נמאס לבן-אדם והוא רוצה לחזור לשולחן המו"מ. בצד השני של השולחן יושב בן אדם עם ניסיון והבנה רבים, שמעון פרס, שגם לא נמאס מכל המשחקים האלה, ואיים להתפטר. שני צעדים אמיצים משני המנהיגים, כל הכבוד על היוזמה, בתקקוה שבאמת נגיע להסכם טוב לשני הצדדים.

avielss

New member
המחייה....החתרן הבלתי נלאה יתפטר

ויבוא שלום על ישראל על איזה הפסקת אש אתה בדיוק מדבר? על 40 קטיושות במקום על 80... בחיאת

פחחח... לא עשו אותי באצבע...

הרי כולם יודעים שארגוני הסירוב קשורים לעראפת ועראפת קשור לארגונים, וכולם רוצים לראות אותנו בים. אבל לפחות מישהו חכם שנשבר לו מעראפת השקרן ומכיר אותו קצת יותר מקרוב והוא לא רוצה להגיע איתו למו"מ כי הוא מוכיח כל פעם מחדש שהוא ל-א עומד בהסכמים וחוצמזה אם הארגונים האלה ,שמבצעים את הפיגועים וכו´ לא קשורים אליו (אלק) אז שום מו"מ איתו לא יעזור, הם ימשיכו לפוצץ אנשים בקניונים.. ככה שאם שיחות או בלי שיחות התוצאה תיהיה זהה.

all

New member
אינני דוקטור לעיניני

ארגוני הטרור הפלסטינים השונים. ואינני רוצה להיות כזה. לא מעניין אותי מי מה איך ולמה. אך כן מעניין אותי שב- הפסקת אש לא תהיה אש כי אחרת היא לא הפסקת אש. תאר לעצמך שאומר לך שחיל השריון מבצע הפסקת אש אבל יל הרגלים ממשיך לבצע פיגועים למרות הוראותין של שרון. ואילו אנשי חיל התותחנים נתנו לשרון עשו לשרון מחווה והפסיקו את הירי למרות רצונם לירות עוד. בחייך אין פירוש אחר להפסקת אש. תתהפך תתפלש תתפטל ותשתולל עד סוף העולם וגם אם תקרא לסוס היפופוטם הוא לא יהיה לכזה. אז אנא ממך קרא לדברים בשמם הנכון - "מחסור בתחמושת", "דעת קהל עולמית עוינת מאוד". הרי שנינו יודעים ששום כוונות אמיתיות לשלום אמיתי אין כאן"!

הפסקת אש נוסח עראפת

הפסקה - אש - הפסקה - אש - הפסקה - אש ובטח שיש ארגונים שלא יורים ופוגעים. הם נחים כרגע. תן להם לצבור כוחות...

אם הוא רוצה להתפטר אז שיתפטר

כי הפסקת האש היא הפסקה בין ירי לירי והארועים ממשכים אולי במינון מעט נמוך יותר, אבל הם עדין ממשכים וכל עוד הם ממשכים אין זו בעצם הפסקה וחוץ מזה גם אם תיהיה הפסקה עוד במהלך השיחה בין פרס לערפת נשמע על יריות שנורו או מרגמות שנור וכו..

למעלה