פרס אמר היום

זאב 27

New member
לא, פרס יחלק את קדימה../images/Emo13.gif

אם האימרה המיוחסת לו נכונה, אז וודאי שאינה על דעת אולמרט.

טשאפק

New member
מבחינה מדינית

המצע זהה מעיקרו. >>קדימה לא מעוניינת בהדברות עם החמאס אלא בצעדים חד צדדים גם העבודה לא מעוניינת בהידברות עם חמאס.

mean girl 16

New member
גם אני שמעתי, היה ביתר דיוק../images/Emo26.gif

שמעון פרס התארח הבוקר בתוכניתו של אריה גולן בקול ישראל, הוא טען שאין שום הבדל בין מפלגת העבודה לקדימה. אריה גולן שאל אם כך מדוע פרס עזב את המפלגה- פרס ענה שזאת הדרך היחידה שבה הוא יכל להתלכד עם קבוצות שונות מהמפה הפוליטית כי מן הסתם הם לא היו עוברים למפלגת העבודה. אבל הוא חזר והדגיש פחות 10 פעמים במהלך כל הראיון- שקדימה ומפלגת העבודה זהות לחלוטין. מילה של שמעון.

mean girl 16

New member
נו, אדלר אמר לו כנראה../images/Emo47.gif

הליכודניקים כבר מקובעים שם ככל הנראה. אז עוד 2 מנדטים ממפלגת העבודה ככה על הדרך.

surfEU

New member
עם זה אני מסכים

מי שעבר מהליכוד לקדימה והיה בעד ההתנתקות, כבר ישאר שם מאחר ואין לו לאן לחזור, הליכוד ברשאות נתניהו נוטה היום ימינה בהרבה מאשר בתקופתו של שרון. לגבי מצביעי העבודה, קדימה בצדק מעבירה מסר שרק היא תוכל לקיים את ההפרדה מהפלסטינים

dRoy

New member
אצלנו בבית הספר הוא אמר אותו דבר

קדימה היא כמו מתכון לא מוצלח : קצת מימין, קצת משמאל, קצת ערבים וקצת עולים חדשים ועוד הרבה כלום. כל מה שכבר לא היה טוב לדברים אחרים נכנס לשם, ואיכשהו עוד אוכלים את זה. בתאבון.

טשאפק

New member
לכן ממש לא ברור מדוע להצביע לחיקוי

ולא למקור. כי בחיקוי יש גם אנשים מהליכוד כמו הנגבי, אברהם והירשזון? חסידי ארץ ישראל השלמה שהתפכחו?

טשאפק

New member
אשמח אם תסבירי לי

מה עלוב באנשים כמו איילון, ברוורמן או אופיר פינס, ומה כל-כך מלהיב באנשים שמשך שנים תמכו בהקמת התנחלויות בכל גבעה נידחת ושינו פתאום את דעתם.

אשרת

New member
אין שם דבר פסול באף אחד מן האישים

שהבאת, ונדמה לי שאני אף נכנסתי לפורום העבודה וברכתי. אבל מה לעשות, ש'העבודה' בניגוד ל'קדימה' יש כבר תדמית לא חיובית במיוחד. מה לעשות שפרץ נתפס בצורה לא כל כך חיובית בציבור? מה לעשות שאולי האישיים שיש בקדימה קצת יותר 'קורצים' להם? יש לכם בעיקר בעיה של התמידית. בעיה קשה.

אמורוסו

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo2.gif קדימה צריכה לפרוש !!! ../images/Emo41.gif

אנשי קדימה, מה יש לכם להגיד ! בושה... איך יכול להיות שאתם מריצים שתי מפלגות זהות ??

אמורוסו

New member
תסתכל בתשדיר הליכוד

הוא אמר מזמן שאין הבדל בין העבודה וקדימה, וכל בר דעת גם יודע זאת. אף ימני שפוי לא יצביע למפלגת שמאל מובהקת כמו קדימה.

למעלה