פרסןמת ברוץ vh1 clasic

פרסןמת ברוץ vh1 clasic

שלום. לא מזמן נתקלתי בפרסומת בערוץ vh1 clasic (ערוץ 64 ביס) שבו מראים בקצרה את השירים והקליפים המשודרים בערוץ. בפרסומת אחת מתוך כמה, ישנה פרסומת שבה מראים את הפינק פלויד בקליף קצרצר ובשיר שלהם.בפרסומת מראים כמה קליפים ושירים מוכרים ואחד מהם זה של פינק פלויד. בפרסומת מראים גם את החיפושיות ועוד זמרים מוכרים. כאשר מגיע הקליף של פינק פלויד בפרסומת, מראים בהתחלה אדם קופץ לבריכה (לא יודע אם הוא קשור לפינק פלויד) ובהמשך רואים קטעים בשחור לבןכמו תמונות מתקופת מלחמה. בזמן הקליף הקצרצר של פלויד גם רואים את גן'ן לנון. בקליף הקצרצר הזה של פלויד רואים שני זמרים שאיני יודע את שמם,אך אני כמעט בטוח שהם מפינק פלויד. האם משיהו ראה את הפרסומת? אני מעוניין לדעת את שם השיר של פינק פלויד המוצג בפרסומת ומיהם שני הזמרים שמופיעים בקליף?(מסומנים בתמונה המצורפת) צירפתי תמונה שבה הזמרים שמופיעים בקליף, מי הם האנשים?והזמר שבצד השמאלי של התמונה מופיע בקליף.(לגבי השני המסומן מימין לא יודע אם הוא מופיע בקליף). תודה.

weird dust

New member
אני לא זוכ דבר כזה

אבל אני רק צופה חצי יממה בערוץ ומתאכזב כל פעם מההתחלה כי חוץ מפרסומת של מוזיקה טובה אין כלום. הפירסומת היא זאת שניגמרת בשיר וויט א ליטל אהלפ פרום מיי פריינדס (בביצוע של ג'ו קוקר ובחידוש לביטלס) ומתחיל בוויט ראביט של ג'פרסון איירפליין. (באמצע יש את ג'ון לנון באמת, יש את הדורז לד זפלין ועוד ועוד אומנים)

הפרסומת לא מוכרת לי

כך שאני לא יודעת איזה חלק מהם קשור לפינק פלויד. שני חברי הלהקה אשר סימנת בתמונה הם ריק רייט, הקלידן, וניק מייסון, המתופף. שניהם לא תרמו קולות לשירים של הפלויד לאחר 1973, ומייסון תרם קולות (לא בדיוק "שר") רק קטע רשמי אחד, מעודו.

למעלה