פרסמו את הסוף לסדרה!!!

pink floyder

New member
פרסמו את הסוף לסדרה!!!

טוב לא ממש ממש פירסמו... רק אמרו: "מכושפות, הפרק האחרון לסידרה..."

Liad B

New member
אני מניח שהכוונה היא

שבפרומו/פירוויו/פרסומת/אין שלא קוראים לזה בעברית הזכירו שזה הפרק האחרון... חס וחלילה שיקדישו לזה ערב עם הפרק הראשון, הפרק האחרון של פרו, הפרק הראשון של פייג' והפרק האחרון בסדרה..

NiM®0D

New member
באמת קרציות ערוץ 3..

לא מספיק שהם לא עשו פרסומת לעונה 8 אלא הוסיפו שיש פרקים חדשים בסוף הפרסומת של פוינט פלזנט והראו קטעים מעונה 7 ועכשיו שהסדרה השנייה ירדה אין פרסומת בכלל.. ואם זה לא מספיק אז לשנות ה-70 עשו פרסומת לפרק האחרון וגם משדרים לפני ת'פרק הראשון של הסדרה! באסה באסה עם ערוץ 3 הזה..

always be me mc

New member
אוקי מה שאתה אומר ממש לא יכול להיות

אין מצב שיעשו 4 פרקים: פרק ראשון, פרק אחרון של פרו, פרק ראשון של פייג' ופרק אחרון לסידרה. כל פרק הוא 41 דקות בערך.. נראה לך שיוותרו על כל לוח השידורים בלילה כדי לשדר את הפרקים האלה??(אל תשכח שהפרק הראשון של פייג' הוא פרק בשני חלקים!), וגם שידרו את העונות 1-4(בעבר גם 5), שוב ושוב בשנים האחרונות(אולי הם מרגישים שהם מיצו ושהם לא חייבים לנו כבר?
) אבל אני מסכימה בנוגע לפרק הראשון של הסידרה. היה נחמד(אומנם גם קצת מבלבל), אם היו משדרים אותו ואז את הפרק האחרון זה היה מעיין סגירת מעגל לראות את האחיות מתחילות את הייעוד שלהן
ואולי גם מסיימות אותו.מתחילות עם אחות אחת ומסיימות עם אחרת
אבל בסדר השלמתי שהם לא רוצים לעשות אותו דבר למכושפות(בכל זאת מכושפות פרק אחד שווה 41 פלוס דקות ושנות השבעים רק כעשרים ומשהו דקות), אבל לפחות שהיו עושים פירסומת מיוחדת !! בזה אתם לגמרי צודקים!!!! הם חייבים את זה לסידרה שמלווה אותם שנים ויותר משנות ה-70!! יאללה בתור מחאה אני לא אראה את הערב של שנות ה-70!! אחרי מכושפות(ורפוא"ש), אני בכל מקרה לא חושבת שיהיה לי בכלל חשק לראות את ערוץ הוט 3
כל הדברים הטובים נעלמים לאט לאט מערוץ הוט(עלק הוט זה יותר
) 3 אוף.. מהערוץ ומהטלוויזיה בכלליות
איך הלילות כבר לא יראו אותו הדבר בלי הסידרה הזאת

Liad B

New member
חח טוב טיפה נסחפתי אבל

העובדה שהם לא נותנים לסדרה את הפרסום לפרק האחרון ממש מעצבנת.

אבל כן יש פרסומת לפרק האחרון...

הם עשו פרסומת מיוחדת לפרק האחרון. וחוץ מזה, זאת לא הסיבה למה הם לא עושים את מה שהם עושים לשנות ה-70. באותו ערב של שנות ה-70, משודר גם 'המשרד' שהעונה שלה נגמרה לפני שבוע כך שמשבצת השידור נותרה ריקה. במקום להתחיל סיטקום חדש, הם יתחילו או שניים חדשים ביחד או דרמה במקום (ואז צריך את שתי המקומות פנויים). חוץ מזה, שאולי להוט3 אין יותר את הזכויות על העונות הקודמות של 'מכושפות', כך שהם לא יכולים לשדר גם אם הם רצו. ויש הרבה סדרות טובות בהוט3!

יפיפ24

New member
אולי תסתכלו על זה מזוית אחרת

אולי למכושפות יש רייטינג הרבה יותר גבוה ממכושפות (כי זאת סדרה הרבבבבבה יותר טובה) וכוווולם כבר צופים בה, אז לא צריך לפרסם אותה יותר מידי.. לעומת שנות ה 70 שהיא חלשה יותר וחבל לשדר תוכנית עם רייטניג נמוך.... (אין לי מושג לגבי נתונים סטטיסטיים, אז לא חייבים לקחת אותי ברצינות, פשוט חבל לבזבז כ"כ הרבה אנרגיות בעצבים, עדיף לבזבז אותן בדרכים חיוביות...
)

R o t e m G

New member
פחחח התבלבלת קצת

"אולי למכושפות יש רייטינג הרבה יותר גבוה ממכושפות (כי זאת סדרה הרבבבבבה יותר טובה)"

יפיפ24

New member
ממממ ../images/Emo9.gif

אולי מרוב התרגשות שזו הפעם הראשונה שאני מגיבה בפורום הזה...
הכוונה הייתה כמובן "אולי למכושפות יש רייטינג הרבה יותר גבוה מלשנות ה - 70 (כי מכושפות היא סדרה הרבבבבבה יותר טובה)"

flying eagle

New member
גם כן פרסומת...

טוב נו.... כל התייחסות עדיפה על אי-התייחסות כלל אה? נקווה לשידורים חוזרים של כל העונות (ולמה שמישו העיר: כן, עדיין יש להם זכויות עליהן).

אגב... מישהו יכול...../images/Emo35.gif

להקליט את הפרסומת למחשב ולהעלות אותה איפושהוא? יש לי יס ואין שם בכלל את הפרסומת, רק בהוט... באסה שיש לי יס כרגע כי דווקא יש לי כרטיס שמקליט למחשב.. יש מישהו? פליזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה