פרסמו את המיקודים!!!

beckham17

New member
תנסה להוריד את "אקרובט רידר"

יש קובץ התקנה בדף המיקודים בצד שמאל למעלה. או אולי אפשר פשוט רק לשמור את הקובץ של המיקוד במקום לפתוח עם האקספלורר... לא בדוק...

mayakol

New member
חייבת פגישה עם בונה המיקוד הזה!!!

הדבר הכי מעצבן שיש זה לגלות שאני יודעת טוב חומר שדווקא אותו הורידו!!! היה פרק בפסיכו' שממש ידעתי טוב והוא ירד, ופרק אחר שממש שנאתי ולא ירד ממנו כלום! אפילו לא טיפה! מעצבבבבבבן! אם רק הייתי יכולה לומר לבונה המיקוד הזה מה אני חושבת עליו...

אליגטור

New member
אני מסתבך עם הרידר הזה

יש סיכוי שמישהו כאן ישלח לי כמה מקצועות מסוימים עם המיקוד? אני מאוד אודה לו. או למסר, או לאי-מייל. תודה רבה מראש למי שיהיה מוכן לעשות זאת.

מיכלוש7

New member
לי זה דווקא עובד ממש טוב!!!

אז... איזה מקצועות אתה רוצה שאני אוריד לך??? ואגב, אוף! איזה מעצבן!!! הורידו לנו בלשון ת'חומר שידעתי הכי טוב! ונשאר לנו רק הדברים שלא למדנו בכלל! :(

אליגטור

New member
שלום גם לך

מתפלא שיש לך זמן לכתוב כאן. אמממ... נראה. המקצועות שחשוב לי לדעת את המיקוד הם: 3 מתוך 4 יח"ל מתימטיקה, 1 מתוך 4 יח"ל מתימטיקה (הכל בצורה הרגילה), תנ"ך 2 מתוך 5 יח"ל, ביולוגיה 5 יח"ל.

מיכלוש7

New member
אמ... יש בעיה קטנה!

אוקיי, הגעתי למיקודים ב2 המקצועות, (איזה אורך!) אבל... איך אני אמורה לשלוח לך את זה? אין אפשרות להעתיק ת'טקסט או לשמור אותו, אני יכולה לנסות לשלוח את זה באי-מייל, אבל-מה הכתובת שלך?

dawnd

New member
למה????!!!!!!!!!

למה הורידו אינדוקציה??? למה לא הורידו e ??? למה לא הורידו בעיות קיצון??? איזה טוב המיקוד בתנ"ך... ובפסיכולוגיה... :)

גם לי יש את הבעיה...

המקוד שלי בחלקו טוב ובחלקו לא !!!!!!! את כל הקלים הורידו!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!

beckham17

New member
לא!!!

לא הורידו את כל אינדוקציות...... ואינדוקציות זה ממש ממש קלללל!!!!!

mayakol

New member
טוב???

אני אשמח לשמוע מה נראה לך שטוב במיקוד בפסיכולוגיה... אולי פספסתי שם משהו??? כי לדעתי חוץ מפרק הלחץ אין שם שום הורדה רצינית...

dawnd

New member
מה שטוב.....

זה הנעה וריגוש! לחץ! פיאז'ה! מבוא! כל כך הרבה חומר ירד!!!

mayakol

New member
אני בניתי על זה

שירד למידה, כי לא ממש אהבתי את זה... ודווקא פיאז'ה שהוא קשה יחסית, ידעתי טוב... והמבוא לא ירד כולו (אבל נשאר שטויות כמו סוגי פסיכולוגים וכאלה) ושתדעי שהמורה שלי לפסיכולוגיה, שבשנים שהיא לא מלמדת בבי"ס היא יושבת בצוות שעושה את המיקוד, אמרה שזה מיקוד ממש גרוע, ויחסית לשנים קודמות הם הורידו דברים קטנים וקלים (חוץ מלחץ שהוא פרק דיי רציני) אבל הנחמה היחידה היא שלימור לבנת או רונית תירוש אמרו שיבדקו את עניין תאריך הבגרות בפסיכו' שיצא לא נוח (קרוב יותר מידי למתמטיקה).

למעלה