פרסי "הניקי" 2004

ערן1987

New member
פרסי "הניקי" 2004

מצטער על האיחור חבר'ס,המחשב קצת נתקע לי
לכבוד הטקס המרגש וסוחט הדמעות,המצאתי שיר(אתמול)כשעשיתי פיפי(ואני בטוח שזה מעניין אתכם): ניקול ניקול,את הופעת ב"חדר הכחול"/ניקול ניקול,את יכולה לעשות הכל ניקול ניקול,את כבר לא צעירה/ניקול ניקול,"זקנה" פצצה! ניקול ניקול,כ"כ כשרונית!/ניקול ניקול,אודרי הפבורן העתידית מרגש נכון? בכל מקרה,הנה הקטגוריה הראשונה,איפור.. אנד דה נומניז אר: "השעות","מולין רוז'","דוגוויל","האחרים","קולד מאונטן" אנד,דה ווינר איז.. "מולין רוז'"!

shiray

New member
וואווו רציני?????

איזה מוזר!!! אני לגמרי מופתעת!!!! חשבתי שמולאן רוז' ייקח בלא מעט קטגוריות, אבל דווקא האיפור חשבתי שסגור ל"השעות"!

shiray

New member
וגם פה לא פסלו את האפשרות

בגלל הליטושים הקטנים במחשב... מוזר....

Kidmaniac Liron

New member
וואלה? דוקא אני הצבעתי למולאן רוז'!

(נדמה לי בכל אופן) האיפור של ג'ים ברואדבנט (הרולד) וריצ'רד מהשמו (הדוכס) פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!! וכמובן האיפור של ניקול שהותאם לכל סצינה. בהחלט מוצדק! SO FAR SO GOOD

shiray

New member
חחחח

והפעם לא שכחת את דוגוויל (לא בקטגוריה הזאת אלא בכלל... חחח). והיה להם איפור מעולה והאיפור של ניקול היה מקסים, אבל אין על האף והעדשות (נראה לי, כי הצבע של העיניים שלה ממש השתנה ודהה כזה), כתמי הדיו והאיפור של אד האריס ב"השעות"!

love amor

New member
דווקא אני לא מופתעת../images/Emo3.gif

טוב כרגיל,אני צריכה לראות "השעות"

ערן1987

New member
פרס שני,עריכה

המועמדים היו "פיתוי קטלני",האחרים","השעות","מולין רוז'","קולד מאונטן" ו"הניקי" הולך ל.. "השעות"! *קולות של אישה שמדברת ברגע כמו באוסקר*:זוהי המועמדת השנייה של הסרט בטקס והזכייה השנייה שלו.. לבמה תעלה לקחת את הפרס לא אחר מהעורך של הסרט(שמו לא ידוע)

shiray

New member
לגמרי הגיע!!!!!!!!!

כשראיתי את הסרט פשוט הייתי בהלם מהעריכה!!! ואני אחת שמנסה כל הזמן לשכוח בקולנוע שאני לומדת קולנוע ורק אח"כ להתחיל לנתח כל דבר הכי קטן... מה שאומר שלפי זה שני הפרסים שהכי אני רוצה שיקחו זה מה שהשניה זכה והצילום של קולד מאונטיין...... אוףףף קוראים לי לאכול, אני אעשה דיחות קצרות כל עלה חסה בערך...

למעלה