פרסי הטוני 2006

BroadwayBaby511

New member
פרסי הטוני 2006

זה המקום לדבר על הפרסים של השנה. מה דעתכם? צדקו? לא צדקו? אישית, ממש רציתי לראות את "סוויני טוד" מקבל את "Best Revival", ואת "Drowsy Chaperone" את "Best Musical"... ואם אני כבר פה, את מנואל פלסיאנו מקבל "Best Supporting Actor in a Musical". יאללה! דברו.

יוליקה

Member
מנהל
שלום לפורום שאני הכי מתחברת אליו

קראתי את דברי מנהלת הפורום - וניתפסתי. האמת שהגעתי לפורום כי ראיתי הבוקר את הסרט "שורת המקהלה" עם מייקל דוגלאס. ודיברתי על זה בפורום נוסטלגיה - והחלטתי לחפש אם יש פורום של מחזות זמר ו...בינגו יש !!! איזה יופי! אני גרופית המון שנים של מיוזיקלס. כבר בגיל 14 התחלתי כשרכשתי את התקליט של סיפור הפרברים אחרי שצפיתי בסרט וכך עשיתי גם עם פורגי ובס (הדעות חלוקות אם זה מחזמר יש אומרים שזה אופרה מודרנית). הורי סיפרו לי שסיפור הפרברים זה עיבוד מודרני ל"רומיאו ויוליה" של שקספיר. כמו שגבירתי הנאווה זה עיבוד לפיגמליון של בנארד שאו. אני מבקרת קבועה בתיאטרוני לונדון וניו יורק. ראיתי שם את לפני שנים רבות מחזות גם פחות מוכרים כמו " me and my girl" רח' 42, ושורת המקהלה אח"כ את "קטס", "מיס סייגון" Starlight Express"שיקגו" "פנטום האופרה" (בניו-יורק), "עלובי החיים" את "קטס" ראיתי גם בוינה את "סיפור הפרברים" ראיתי בבודפשט. מבלי לפגוע באף אחד - אני אוהבת גם אופרות.... וזו גם הסיבה שאני נוסעת הרבה ללונדון לקובנט גרדן . האם אני מקבלת ויזה לפורום שלכם???

יוליקה

Member
מנהל
שכחתי עוד משהו

כמובן שראיתי את אויטה בלונדון. ועוד משהו העלו שם מופע שניקרא four steps to heven ארבע פסיעות לגן עדן (מקווה שכתבתי בלי שגיאות) זהו מחזמר שבוסס על שיריהם של זמרי הסיקסטיז בינהם גם רוי אורביסון. מישהו ראה את זה?

northenPurple

New member
ראית את אויטה בגירסה החדשה?

זאת שעלתה במאי האחרון?!.. אם כן - אז איך היה? שתפי בחוויות ורשמים

Adidush888

New member
קיבלת ויזה בטוח../images/Emo13.gif

ובפורגי ובס אם אני לא טועה יש גם אופרה וגם מיוזיקל, אבל יש שם שירים מדהימים וגמאני ראיתי את רוב מה שאת ראית ועד, אני גם אוהבת אופרות אז ברוכה הבאה

יוליקה

Member
מנהל
פורגי ובס

ג'ורג' ואיירה גרשווין כתבו את פורגי ובס כאופרה. אך חובבי האופרה הקלאסיים (ורדי, רוסיני, פוצ'יני, ביזה וכו') לא התייחסו אל זה כאופרה אלא כמחזמר. ראיתי את פורגי ובס לראשונה פה בארץ בשנות ה-60. להקה אמריקאית העלתה את זה פה על בימת הבימה. אבל התאהבתי ביצירה רק כשראיתי את הסרט עם סידניי פורטיה וסמי דיויס. תודה על קבלת הפנים.

למעלה