פרסי האמי

גרעאפס

New member
פרסי האמי

השנה אני שמתי לב למאבק שיש בין הסדרות הנשיות לבין הגבריות. בתחום הקומדיה יתחרו פרייז´ר וסקס והעיר הגדולה. בדרמה הסופרנוס והבית הלבן יתחרו באיאר. ניתן לשים לב להדרדרות שהיתה בתכנית אי.אר מאז שסיינפלד עזבה את המשבצת של יום חמישי ואי.אר וחברים נותרו לבד בחזית. שתי התכניות משכו בעיקר צופות, והצוות הקריאטיבי התמעט לאט לאט מטוסטסטרון. אני מהמר שיהיו אלה התכניות הגבריות שיקחו את הפרסים החשובים, בפרט פרייז´ר והבית הלבן. מה אתם אומרים?

tvguy

New member
מסרב לקבל את התיאוריה

מאיפה הקרצת את זה שהצוות הקריאטיבי חשב רק על נשים בגלל שסיינפלד ירדה? גם אם ונניח שהצוות עבר לכתוב מתוך גישת נשים זה אומר שזה רע? לך לך תקע גרעאפס גברי עכשיו אני מבין את פשר שמך

~*~gaL

New member
אוי, הטימטום

אי. אר. זאת סדרה נשית? אתה מוכן להסביר לי מה רצית להגיד בהודעה הזאת? אתה משווה את העלילה של אי. אר. לעלילה של סקס והעיר? כלומר לאאאא לא שיש לי בעיה עם "נשית", חס וחלילה וחס, כי כשאני אומרת נשית אני מתכוונת שזאת סדרה שגברים יעדיפו לא לראות, ותאמין לי שבאי. אר. צופים גם גברים וגם נשים. וגם קראתי באיזה סקר שדווקא יותר גברים צופים בסדרה.. מוזר. בכל מקרה.. עם הרייטינג אי אפשר להתווכח ואי. אר. שוברת ומרסקת את הסופרנוס והבית הלבן!! ן.. אמ מי כבר זכה ב2 אמי? מי?? אי. אר., כן. אולי הבית הלבן זכתה ב4 ואני שמחה בשביל ג´ון וולס שהוא גם המפיק של אי. אר., אבל.. ממ.. איפה הסופרנוס? איפה? מישהו מוכן להגיד לי?? חוץ מזה, אתה משווה בין 7 שנות שידור ל-2 ו-3? ושוב ההדרדרות.. דיי נמאס לי לחזור כל הזמן על זה! תאמין לי שהמפיקים של אי. אר. לא מפגרים, והם יכניסו גם גברים, אפילו שלא נורא שיהיו קצת יותר נשים אתה יודע! מה השוביניסטיות הזאת? ודיי עם סיינפלד, בחיי אין קשר!! אם סדרה יפה היא יפה, ואין קשר למה ששודר לפניה ומה ששודר אחריה!! ושוב - הרייטינג מוכיח את זה! אם הסדרה לא הייתה מעניינת והייתה מדרדרת היא הייתה נופלת ברייטינג!! אז דיי כבר!!

חיפושיט

New member
אה, וסתם ככה, לידע כלי גרפסי יקירי

עד כמה שאי.אר נחמדה, אין כמו הבית הלבן והסופרנוס, וכן, אני בחורה <עד שמחקרים לא יוכיחו אחרת> אז למרות שרמת הטסטסטרון ירדה בכמה סדרות, זה לא אומר כלום על הצופים שלהם, הצופם הגברים לא יעזבו פתאום אם הם ישמעו על איזה תחלופת תסריטאים או שחקנים פתאומית

גרעאפס

New member
אוקיי, אז ככה

לא אמרתי שההדרדרות של אי.אר נובעת ישירות מכך שהסדרה נהיתה יותר נשית. וכשאני אומר נהיתה יותר נשית, אני מתכוון שבצוות הקריאטיבי יש יותר נשים, העלילה עוסקת יותר בנשים ויש יותר צופות מצופים. רק ציינתי את העובדה שמאז שסיינפלד ירדה, ערב חמישי נהיה גם נשי וגם הדרדר. אני לא אומר שהראשון גרר את השני. כמובן, שאני כולל באמירה הזו גם את הסדרה חברים. גם אמרתי שאני מחכה בכיליון עיניים לראות מי המנצח במאבק בין הסדרות הנשיות לבין הגבריות, ואני כן חושב שהגבריות יותר טובות מהנשיות. זהו טעמי, וזכותכם לא להסכים איתי, אבל לקרוא לזה טמטום ולהגיד לי ללכת לתקוע גרעאפס, זה לא מוצא חן בעיני.

~*~gaL

New member
עוסקת יותר בנשים?

למה בגלל קרי וקים? תסביר לי למה. קרטר והסמים זה נשי? מארק והגידול זה נשי? לוקה והמוות של כל המשפחה שלו זה נשי? טוב בקיצור, אני אכתוב את זה ככה.. כי אין לי ממש עצבים לזה אי. אר. זאת לא סדרה נשית, ולא סדרה גברית אי. אר. זאת סדרה עם שוויון, שמציגה הכל בצורה הכי מרגשת ואמיתית שיכולה להיות אי. אר. השתנתה, וזה לא לרעה, כי זה אומר שהיא לא נשארה אותו דבר, דברים קרו, דברים השתנו, והיא עדיין מרתקת, ומעניינת, וזה מה שמצביע על סדרה טובה. סדרה שהכף שלה לא מונחת על שחקנים, אלא על מידת הרמה, הרמה הכ"כ גבוהה, ועל הצופים הנאמנים שלה. ולפעמים, בחיים, יש דברים שלא מוצאים חן בעיניינו, צריך להתמודד איתם. לשאוף אותם פנימה ולהמשיך הלאה.

גרעאפס

New member
אוקיי נפלא

את אוהבת את הסדרה וזה זכותך. רק מעניין יהיה לראות איזה סדרה תזכה באמי...

~*~gaL

New member
מעניין מעניין

ואתה יודע בדיוק כמוני, שגם אם הבית הלבן או הסופרנוס יזכו השנה, הסיכויים שלהם לזכות כסדרת הדרמה הכי טובה באמי של עוד כמה שנים יהיו הרבה יותר נמוכים מעכשיו. ואל תתנהג בהתנשאות, אי. אר. גם זכתה כסדרת הדרמה הכי טובה באמי חומד, ואי. אר. היא הסדרה גם עם הכי הרבה מועמדויות באמי מכל הזמנים. אגב, סאלי פילד, כמו שכתבתי כבר, היא הרי אישה, אתה יודע, והיא כבר זכתה כהופעת האורח הכי טובה.

זה מה שקורה כשרב הסדרות בעולם

מוטות באופן קיצוני לכיוון הגברי, ומציגות כמעט רק גיבורים גברים באופן רציני ומעמיק. כשכבר באה סדרה כמו אי.אר שבה יש שיוויון אנשים מרגישים שזו סדרה נשית. זה מזכיר לי את הניסוי שעשו שבו דאגו שלשם שינוי בבתי הספר יתנו לבנות ולבנים להתבטא במידה שווה. הבנות סוף סוף הרגישו טוב, אבל הבנים התלוננו שהם מקופחים. העולם צריך עוד לעבור הרבה שינויים עד שיהיה שיוויון אמיתי, מסתבר.

גרעאפס

New member
תשמעי,

ודאי שאני וכל גבר אחר ירגיש שהסדרה היא נשית אם יהיה שוויון, וכך גם להיפך. זה רק טבעי, מפני שאני יכול להזדהות רק עם חצי אחד ומרגישים את זה. את יודעת מתי יהיה שוויון אמיתי בהתייחסות בין גבר ולאישה? כשיהיה שוויון אמיתי בהתנהגות בין גבר לאישה. זה מגוחך לבקש ממישהו להתייחס באופן שווה לשתי התנהגויות שונות מאד. אבל כמובן, שיש לכבד את כולם...

אתה טועה.

גם רב הנשים ירגישו שהסדרה נשית אם תהיה שוויון - זה עניין של הרגל וחינוך, לא של אנטומיה. חוץ מזה, אני לא אומרת שיראו את הגברים והנשים מתנהגים באותו אופן, אני עדיין חושבת שלבעיות ולהתנהגויות שלהם צריך להקדיש זמן מסך זהה. זה חלק מכיבוד ההתנהגויות השונות שאתה בעצמך הזכרת.

Yaniv-DC

New member
אוי נו...

מאיפה הבאת את הסטטיסטיקות האלה שהסדרות משכו יותר צופות? ולחלוטין לא נכון שהן לבד בחזית. JUST SHOOT ME מושכת קהל, ויותר ממנה - ויל וגרייס עתירת השבחים, פרסים, קהל ושאר ירקות.

למעלה