so Smallville was nominated for two Emmy Awards - and won one - pretty cool hey! In case you missed it - The show won for sound editing and the pilot was nominated for effects.
זה לא הגיוני...ראיתי את כל הטקס ולא ראיתי שסמולוויל זכתה או הייתה מועמדת למשהו...למעשה שום סדרה מה-WB כמעט הייתה מועמדת!(חוץ מחברים והבית הלבן נראה לי...)..., נראה לי שאת הפרסים האלו חלקו בזמן הפרסומות....-בכל טקס מחלקים פרסים גם בפרסומות...
. צחי, נעים מאוד. כל מקרה, זה רק אני או שאת נוגדת את עצמך בהודעה?
פעם את אומרת שחברים זה NBC, ובפעם השנייה של הדבליו-בי? חוץ מזה, לא ראיתי את חברים מופיעה ברשימת תוכניות של הWB. אז... אה, תתקני את עצמך , כדי שנוכל להבין...
אני לא נוגדת את עצמי. WB זו לא רשת שידור כמו NBC, ABC, CBS וכו´... האמת שאין לי ממש מושג מזה.. אבל אלה אולפנים, אם אני לא טועה. לדוגמא- לויס וקלארק שייכת לרשת ABC ונמצאת ב-WB.
אני לא מומחית גדולה, אבל WB היא לא בדיוק NBC והשאר. אם זה היה ככה אז איך חברים, של מי השורה הזאת, דרו קארי ועוד שייכים לשתי רשתות? (WB ו-NBC, ABC או CBS..)
ערוץ אבל היא לא רשת......... אתה מתכוון ל: the Aol comany עם הוורנרס או משהו כזה... בכל פרק של סדרה של הורנרס רואים בסוף ת´קסמל וכתוב משהו עם הא אי יו אל הזה...
Warner Bros. הוא אולפן הקיים לפחות משנות ה-20. הוא נקרא גם WB ובשנת 1999 הוא התאחד עם America Online ועם Time, שתי חברות תקשורת ענקיות. עוד קודם לכן רכשה החברה את DC Comics - חברת הקומיקס שמפרסמת את החוברות של סופרמן. האולפן מפיק במשך כל הזמן סרטים (לדוגמא: נשק קטלני), וסדרות (כמו: Lois and Clark, Smallville, The West Wing וכו´). Vסדרות נקנות לשידור ע"י רשתות שונות (ABC, NBC, CBS, TNT וכו´). לפני כמה שנים (אני חושבת בסביביות ה-5) הוקמה רשת WB ע"י חברת Warner Bros. המועמדויות לאמי נרשמות ע"פ רשת השידור ולא ע"פ האולפן המפיק ולכן סמולוויל תופיע כתוכנית של WB בעוד ש"חברים" ו"הבית הלבן" יופיעו כתוכניות של NBC. ואני מתנצלת על העיכוב בפירסום לוח שידורי הטלוויזיה אבל המחשב של קרס ואחיינים שלי אצלי - מה שאומר שאני לא יכולה להיות כל כך הרבה על המחשב בעבודה. אני אשתדל לפרסם את הלוח מחר.