פרסים, שירי תענייי!! כמה זמן לוקח לפרס להגיע? ואיפה קונים את הבובות של קלאב פינגווין? וכמה הן עולות?
ד דוד610 New member 18/2/11 #1 פרסים, שירי תענייי!! כמה זמן לוקח לפרס להגיע? ואיפה קונים את הבובות של קלאב פינגווין? וכמה הן עולות?
ש שלפוז New member 19/2/11 #2 כן , נכון אני ממממממממממממממממממממש מזמן (אבל עדיין הייתי מנויה אלכם) עניתי על השאלה הזאת שאת התשובה שרק , ולא קיבלתי את הפרס מוזר לא
כן , נכון אני ממממממממממממממממממממש מזמן (אבל עדיין הייתי מנויה אלכם) עניתי על השאלה הזאת שאת התשובה שרק , ולא קיבלתי את הפרס מוזר לא
ש שירי מעריב לילדים New member 19/2/11 #4 היי לא כל כך מוזר לכל חידון שאנחנו עושים יש המווווווווווון ילדים ששלחים תשובות אז גם אם התשובה נכונה לא תמיד זוכים
היי לא כל כך מוזר לכל חידון שאנחנו עושים יש המווווווווווון ילדים ששלחים תשובות אז גם אם התשובה נכונה לא תמיד זוכים
ש שירי מעריב לילדים New member 19/2/11 #3 היי דוד זה תלוי בפרס. לפעמיים זה יכול לקחת שבועיים אם הפרס גדול אני לא בטוחה לגבי בובות הקלאב פינגווין אבל לדעתי אפשר לקנות אותן בחנויות הצעצועים הגדולות ואני חושבת שהן עולות 99 ש"ח
היי דוד זה תלוי בפרס. לפעמיים זה יכול לקחת שבועיים אם הפרס גדול אני לא בטוחה לגבי בובות הקלאב פינגווין אבל לדעתי אפשר לקנות אותן בחנויות הצעצועים הגדולות ואני חושבת שהן עולות 99 ש"ח