פרסים יקרים

anii10

New member
פרסים יקרים

שלום לכולכם.. האמת שקצת התגעגעתי אליכם..
במסגרת נסיון "ההתפרססות" שלי הייתי רוצה שתספרו לי, בתור בני העדה, קצת סיפורים, מאפיינים ומנהגים מיוחדים. להרבה דברים מעניינים ומיוחדים כבר נחשפתי.. אבל הייתי רוצה לשמוע מכם, בתור מישהי שבאה מ'בחוץ' טיפים, עצות ו\או ריכולים וסודות שלדעתכם יוכלו לעזור לי להשתלב יותר בקלות.. מי יכול להרתם למשימה-?? אני ממש אשמח (פרויז -אני סבומכת עליך!
)

niya

New member
anii10 את מביאה את זה על עצמך...../images/Emo3.gif

ראי הוזהרת!
על התהארוף שמעת כבר?

anii10

New member
חח היי ניה.. אני מוכנה לשמוע הכל

שמעתי שאתם מדברים על זה פה.. ובאמת רציתי שתסבירו לי בדיוק מה זה.. תודה

JUN JUN

New member
כל מה שרצית לדעת על תארוף ולא העזת לשאול

ראי שרשור מתקדם ..התחיל קצת לפני שהגעת אלינו. אם יש שאלות נוספות, אל תהססי לשאול.

JUN JUN

New member
תחזרי אחורה

אם את לא מצליחה לפתוח את הקישור, חפשי אותו ידנית. חזרי להודעות מה- 23.4.09 בבוקר. יש שם שרשור די ארוף של "ביקור אופייני של פרסי לפרסי" . בראש השרשור - אני כמובן
ויש עוד כמה שירשורים על אמונות תפלות וכו קצת אחרי או לפני. ספרי לנו אם נתקלת בתופעות הנ"ל אצל המשפחה של החבר

פרויז1

New member
ייאמר ויחרת בזכרון../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

אנחנו כאן - ואני בראש, וגם ג'ון ג'וני היקרה - מדגישים צבעים, מבליטים חיספוסים ומעמיקים מהמורות
למי שעדיין לא הבין : אנחנו מגזימים ובגדול. למעשה, אלו אינם הדגשים - אלא בפירוש : הגזמות. א. משיקולים מתודיים. ב. זה מעין פוקרן תסכולים הסטוריים. ג. בעיטה במינהגים שאין אנחנו חפצים בהם. מעין דרך לגינוי המינהגים הנ"ל. ולזכור כל הפרסים - ובעיקר הצברים! מי שבועט ב(כל)עברו - אין לו עתיד !!! אלה היו דברי המוןעצה העליונה בשיתוף עם הפרלמנט

JUN JUN

New member
השרשור הארוך ביותר- זכויות יוצרים

תודה נייה.. anni10 קראי והפנימי. ו.... אני רוצה לציין במעמד זה, ששרשור התהארוף היה השרשור הארוך ביותר בתולדות הפורום (לפחות מאז שאני הגעתי לפורום) 125 תתי שרשורונים..במקום שני היה שרשור החתונה חלק א' (שעליו אנחנו לא מדברים יותר) עם 102 תתי שרשורונים אני דורשת זכויות יוצרים על שני השרשורים הנ"ל כיוצרת הבלעדית! פרויז יכול לקבל אחוזוני רייטינג על תרומתו הניכרת לשגשוג השרשור. נייה את לא מקבלת זכויות.
לא צריך להסביר למה..

niya

New member
יקירתי

לי יש זכויות יוצרים על כל הפורום הזה...
אחרי הכל, הוא פרי יוזמתי ומעשי (ותודה לתפוז שהביאנוי עד הלום)
כל האמור לעיל בלי לקחת מכם, חברי הפורום, את הזכויות על הגעתו של הפורום והיותו מה שהוא
בלעדיכם, הפורום לא היה...

JUN JUN

New member
אני דורשת

זכויות יוצרים בלעדית ! אבל רק על שני השרשורונים הנ"ל.. את כל שאר הזכויות את מקבלת

פרויז1

New member
כך פרסים עושים חשבון../images/Emo35.gif

איפה הדיוק? איפה המיקוח? את אומנם פתחת את השרשור בהודעה הפותחת., אבל בלעדי חברי הפורום - היית נשארת עם הודעה יחידה ובזה היה מסתכם אורך השרשור : 1 הודעות. לגבי אחוזי הזכאות של נייה במניות - אין מחלוקת.

JUN JUN

New member
מתוקף תפקידי

כיו"ר פרלמנט אני לוקחת את כל זכויות היוצרים חברי הפרלמנט יקבלו שכר על עבודתם, אך בכל הנוגע לזכויות יש לי בלעדיות. שום מיקוח ושום נעליים והכי חשוב, איפה הבחורה שלשמה העלנו מחדש את עניין התהארוף? אנחנו מחכים לשמוע את דעתה

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאין עליך בנטילת סמכויות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

את לא יכולה בלי לרשום זכויות פטנט במשרד הפטנטים. והיות ומדובר ברכוש הציבור, סמכות עליונה לאישור נתונה למועצה העליונה. כמובן שתפוצי על יוזמתך הברוכה שפתחת את האשכול והמאמצים המרובים שנשאו פרי. הבחורה - ברחה. איפה מוהתרם? שלחתי לה שירים ומתנות שלא תכעס.

haji mola

New member
על ההתעללות בילדים שנחבלו בטעות, שמעת ?

זה הולך ככה: ילד מועד במדרגות, או רץ ומחליק על הרצפה, או נחבל בטעות בשולחן ובוכה. בד"כ ברוב העדות הנורמליות , נהוג לקחת את הילד, לחבק אותו בחום ולהזדהות עם הכאב. לעומת זאת, אצל חלק מעדות הפרסים (בכ"ז לא נכליל את כולם) , הילד האומלל מיד הופך לנאשם: "תראה איזה מכה הרצפה חטפה בגללך" , "תראה איזה חור נהיה בשולחן מהמכה שלך" וכן על זה הדרך. תודי שזו התעללות.

פרויז1

New member
לא הייתי מגדיר את זה "התעללות"

ברוך שובו של המולה שלנו - המולה של הפורום, הפרלמנט והמועצה העליונה
גיעגעת אותנו עד מאוד מולה!
אמרת חתונות רק אחרי ל"ג בעומר ומאז כבר קידשנו כמה זוגות - לא בטוחים שעשינו נכון.
השרביט עובר אל כב' !

niya

New member
אצלנו, עד כמה שזכור לי

זו היתה הדרך להרגיע את הילד ההיסטרי, להסב את תשומת ליבו למשהו אחר, שישכיח את הכאב שלו...

JUN JUN

New member
הבת שלי

לא עוזבת עד שלא נגער בריצפה שהפילה אותה או בארון שהיא נכנסה בו או בשולחן שהכה אותה או החלון שהריץ לה ..נו נו נו לכולם

למעלה