פרסומת

galor63

New member
פרסומת

משהוא יודע איפה ושל מי היתה הפרסומת של החנות בטלביזיה אתמול ?

DREAM111

New member
מצטערת אבל לא הם הקפידו לא לציין

את שם החנות. אבל הרעיון הוא לא מקורי שלהם. בלילה היה בתוכנית של גיא פינס את המקור שזה חנות בשנקין שעשתה אותו הדבר נתנתה בגדים חינם למי שעלה לבמה שם עלו גברים נשארו בתחתונים ואח"כ עלתה בחורה יחידה שהורידה את החזיה. דרך שיווקית מגעילה לדעתי ולא הולמת אף אחד.

פשוט בושה וחרפה....../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif../images/Emo5.gif

היתה "הפרסומת" הזאת או הדרך המבחילה שבה בחרה החנות לפרסם את מרכולתה... התביישתי בשביל בנות הטיפשעשרה (דגש על ה"טיפש") שמוכנות לבזות את עצמן ואת גופן בשביל פרוטות (וגם בשביל הון, זה לא היה מוצדק) ובשביל בעלי החנות שבחרו לבזות את גוף האישה ולהשתמש בו ככלי לקידום המכירות. גועל נפש אחד גדול וממש לא לתפארת מדינת ישראל....
הולך ופוחת הדור.

חברת KENVLO פתחה סניף בשנקין

ולרגל השקת הסניף הם החליטו לעשות את האירוע. לדעתי, הם השיגו את מה שהם רצו ואפילו יותר. נכון, זה לא לעניין להציע פרסים תמורת חשיפת הגוף בפרהסיה, במיוחד אם מדובר בקטינות. מצד שני.. באמת שאף אחד לא הכריח אף אחד מהנערות להוריד את הבגדים! הם העלו את ההצעה, מי שמעוניינת מוזמנת להתפשט, מסתבר שיש בנות שלא מפריע להן לעשות את זה לעיני כולם! לא הצמידו אקדח לרקה, לא אנסו ולא נתנו אולטימטום! החברה רצתה לשווק את עצמה הכי טוב שהיא יכולה והנה היא זכתה למסע פרסום כלל ארצי. מי שצריך לבוא אליו בטענות להערכתי אלה ההורים של הבנות, תחשבו, אם הנערה מחליטה להתפשט בעבור ג'ינס, חולצה ו500 שקל מתנה כנראה שלמצב הכלכלי בבית יש השפעה. או לחילופין, ייתכן ש...הן פשוט גאות ואוהבות את הגוף שלהן ורוצות להתפאר בו לעיני כולם. בכל מקרה, אם כבר לעקם פרצוף ולתלות אצבע מאשימה על מופע הרחוב הוולגרי והבוטה הזה- זה רק כלפי המשתתפים עצמם ולא כלפי החברה!!

Katarzis

New member
זו אשמת הבנות - סליחה על הביטוי

"המשתרמטות" בלבד. אם הן עושות את זה בשביל כסף על דעת עצמן זו בעייה שלהן. ועכשיו גם התמונות מתפרסמות ברשת - נקווה שילמדו לקח. הנה הכתבה. למישהו יש לינק לתמונות?

זו אכן אשמת החברה....../images/Emo124.gif

אבל אני לא מדברת רק על kenvelo, אלא על החברה הישראלית בכלל שירדה מהפסים לזנות של ממש והיא משתמשת בגוף האישה כפיתיון... בכל פרסומת: לאוטו מחורבן, גלידה, ואפילו ברשת "מתאים לי" מוצאים נשים בפוזות מביכות ודוחות... תסתכלי על הקטלוג האחרון שלהם....הדוגמנית הדשמנה-בתחת-שלי שרועה שם על האוטו ברגליים מפוסקות, הפה שלה פעור לרווחה כאילו שרק הרגע גמ...יכולתי להישבע שמקל ההילוכים נתקע לה בתח... מה לפוזות המגוחכות האלו ולבגדים, לכל השדים והרוחות?! מה קרה?! נגמרו כבר הרעיונת היצרתיים שצריך להתשמש באוטו, אישה "גדולה" ומה שבינהם ע"מ לפרסם... וכן, לינוי, אני מפנה אצבע מאשימה לרשת KENVELO ואני לא סבורה שבפרסום כמו בפרסום כל האמצעים כשרים.... את צודקת. צריך לבוא גם בטענות אל ההורים...הרי הילדים הם לרוב השתקפות של החינוך - או במקרה זה - חוסר-חינוך שקיבלו בבית לכבד את גופך ולא להעמיד אותו למכירה.... מאוד יכול להיות שהבנות הללו גאות בגופן, אבל לא נראה שהגאווה הזו היא שהוליכה אותן להשתתף בתחרות... את טוענת שלא הצמידו אקדח לרקתן, אולי?! אבל כמו שאת מציינת, המצב הכלכלי בבית כמוהו כמו אקדח טעון ברקה... ועדיין!!!!!!!!!!!!! שום דבר שבעולם לא מצדיק התנהגות כזאת מבזה...הבנות בעצמן, כשראיינו אותן אח"כ, ידעו להסביר בקושי ובעברית קלוקלת למה הן עשו מה שעשו..המבוכה על הפנים שלהן היתה ניכרת....העיקר -סימפטום העדר, להיות קולית ואחת מהחבר'ה שיחק כאן תפקיד חשוב... תגידי לי, את - מה הלאה?! חברה שתמכור טמפונים תציע לבנות להוריד גם את התחתונים לצורך הדגמה?! בושה בושה בושה...

Katarzis

New member
אשמת המצב הכלכלי?

כשחסר כסף הולכים לעבוד, ולא מתחילים להתפשט ברחוב. וגם אם באותו רגע אין עבודה, זה לא אומר לעלות על הבמה ולהוריד את החזייה.

incubusGIRL

New member
איזה דפיקות!!

חחח אני כבר מאז שזה קרה מנסה להבין מה קרה.. ועכשיו הבנתי.. החנות הציעה כסף למי שתתפשט?? איזה גועל.. ואיזה דפיקות מצד החנות ובעיקר מצד הבנות.. עכשיו הן יצטרכו לשאת את התוצאות .. של תמונות שלהן בכל אתר! דפוקות לאללה!!!! לא רוצה לחשוב אפילו על מה שההורים שלהם בטח עשו להן!!! יאאאא

למעלה