זו אכן אשמת החברה....../images/Emo124.gif
אבל אני לא מדברת רק על kenvelo, אלא על החברה הישראלית בכלל שירדה מהפסים לזנות של ממש והיא משתמשת בגוף האישה כפיתיון... בכל פרסומת: לאוטו מחורבן, גלידה, ואפילו ברשת "מתאים לי" מוצאים נשים בפוזות מביכות ודוחות... תסתכלי על הקטלוג האחרון שלהם....הדוגמנית הדשמנה-בתחת-שלי שרועה שם על האוטו ברגליים מפוסקות, הפה שלה פעור לרווחה כאילו שרק הרגע גמ...יכולתי להישבע שמקל ההילוכים נתקע לה בתח... מה לפוזות המגוחכות האלו ולבגדים, לכל השדים והרוחות?! מה קרה?! נגמרו כבר הרעיונת היצרתיים שצריך להתשמש באוטו, אישה "גדולה" ומה שבינהם ע"מ לפרסם... וכן, לינוי, אני מפנה אצבע מאשימה לרשת KENVELO ואני לא סבורה שבפרסום כמו בפרסום כל האמצעים כשרים.... את צודקת. צריך לבוא גם בטענות אל ההורים...הרי הילדים הם לרוב השתקפות של החינוך - או במקרה זה - חוסר-חינוך שקיבלו בבית לכבד את גופך ולא להעמיד אותו למכירה.... מאוד יכול להיות שהבנות הללו גאות בגופן, אבל לא נראה שהגאווה הזו היא שהוליכה אותן להשתתף בתחרות... את טוענת שלא הצמידו אקדח לרקתן, אולי?! אבל כמו שאת מציינת, המצב הכלכלי בבית כמוהו כמו אקדח טעון ברקה... ועדיין!!!!!!!!!!!!! שום דבר שבעולם לא מצדיק התנהגות כזאת מבזה...הבנות בעצמן, כשראיינו אותן אח"כ, ידעו להסביר בקושי ובעברית קלוקלת למה הן עשו מה שעשו..המבוכה על הפנים שלהן היתה ניכרת....העיקר -סימפטום העדר, להיות קולית ואחת מהחבר'ה שיחק כאן תפקיד חשוב... תגידי לי, את - מה הלאה?! חברה שתמכור טמפונים תציע לבנות להוריד גם את התחתונים לצורך הדגמה?! בושה בושה בושה...