פרסומת של אגד

rubaja

New member
פרסומת של אגד

טוב , באמת הרבה זמן לא שמתי דברים. יש הרבה עבודה ולא תמיד יש זמן - מצטער. החברה בה אני עובד עשתה לאחרונה את הפרסומת שיש בערוץ 2 לחברת אגד בשיתוף בתי קולנוע חן. כול אחד היה אחראי על משהו בפרוייקט ואני עצבתי את האוטובוס והייתי אחראי על תנועת הרכבים מסביב (למי ששם לב אליהם בכלל) - הפרסומת המקורית הייתה הרבה יותר מגניבה אבל אגד רצו לחסוך כסף ( עולה המון המון כסף דקת שידור) וצימצמו - לא נורא - מקווה שאהבתם....

noamm

New member
בנאאאדם אחלה של עבודה...

האמת מקנא בך מוות!! סתכל לאן אתה הגעת ולאן אני... טוב בהצלחה מקווה לראות עוד המון עבודות שלך ביי נועם.

eldarinn

New member
אז בגלל זה נעלמת!

ואני רואה שלקחת כמה טיפים ממה שדיברנו בזמנו
יופי של פרסומת.

Gorgon

New member
box modeling?

יש אזורים לא כל כך חלקים, אבל זה נראה טוב מאוד סך הכל
נתנו לך REFRENCE? או שהיה לך חופש בעיצוב של זה? מה שם החברה שאתה עובד בה?

rubaja

New member
ותודה גם ל eldarinn

קודם כול - תודה. היה לי חופש עיצובי. לא נתנו בככל שום REFRENCE רק היה את הרעיו ןשל העתיד שהעלנו. עברתי על כמה אתרי עיצוב, עיצוב רכב ועוד - המון תודה eldarinn!! והתחלתי קצת לשחק. (אני אצרף תמונה יותר מוקדמת של המודל כשאגיע הביתה.) בכול אופן הגיעו נציגים והראתי להם כמה רינדורים ומתברר שהאוטובוס הפיל אותם מהכיסא (למרות שאני אישית חושב שיש עוד כל מיני דברים מגניבים שחסרים אבל....לא היה זמן ) וזהו.אנחנו ממשיכים לעבוד איתם על כל כול מיני דברים והכול בזכות מודל של אוטובוס. אגב - הוא לא כול כך חלק כי לא העלתי את ה SUB PATCH - גם ככה לקח שעות לרנדר (וגם אין למודל את הפנסים מקדימה........)

Gorgon

New member
אה

ככה חשבתי, אך לא חשבתי שאתה משתמש בLW
אם איזו חברה אתה עובד? אם מותר לי לשאול...

rubaja

New member
Multi View

אנחנו בנוסף עשינו את סרט התלת מימד שמופיע בכניסה למיצפה במרכז עזריאלי. ןכמו שאמרתי - מצורף קובץ של האוטובוס בתהליך הבנייה.

Lard

New member
וואלה אם זה הפיל אותם מהכיסא אז

אני צריך ללכת ישר לג´ורג לוקס ... אה!תודה שאתה מראה ממה מילהבים. (זה לא שחידשת משהוא סתם תמיד נחמד לזכור את זה )

noamm

New member
אם אתה כזה כישרון אולי תראה לנו...

משהו.. לג´ורג לוקס בטח אתה לא מתאים... כי מי כבר ברמה כזאת גבוהה בארץ. ואתה יודע...הוא יראה רק שלב מהעבודה אם ראית את התוצאה הסופית אז אתה רואה שהיא איכותית מאוד. אז תראה לנו משהו מהעבודות שלך שנראה אם את לא סתם מבלבל את המוח... :)

למעלה