פרסומת ל- 5.5 שבועות

פרסומת ל- 5.5 שבועות

בשנת 1999 אלאניס מוריסט וטורי אימוס יצאו לטור משותף במשך 5.5 שבועות. טורי היתה עולה ראשונה ואלאניס סוגרת. והיתה לזה פרסומת... הנה הדיאלוג והנה התמונות ALANIS: I worry about TORI: Pounds and pounds ALANIS: Sprinkled in little TORI: Sheep's eyeballs ALANIS: On my head like this TORI: But I don't know ALANIS: Based on TORI: Whatever that is ALANIS: All over the world TORI: Lining my Alanis: Snakes in the video TORI: I need a few more ALANIS: Restriction TORI: Creation ALANIS: Choice TORI: Lip gloss ALANIS: There just had to be TORI: Don't worry ALANIS: what I've experienced TORI: Taught ALANIS: Life to be like TORI: My grandfather ALANIS With her head ALANIS: I would like to be TORI: Hellen Hughes ALANIS: Limits TORI: Yourself from ALANIS: What I've seen TORI: Cuss ALANIS: That's so hard! הפרסומת שודרה ב- vh1 ו- MTV

bmk

New member
בקשר להופעה הזאת

האם למישהו יש את החלק של אלאניס בהוםעה? האם ניתן לקנות את זה? את החלק של טורי יש, אבל את של אלאניס לא ראיתי.

Rוית

New member
גם לי יש רק את של טורי

(ואפילו אותו לא ראיתי בצורה מלאה מחוסר זמן) אמיל, יש לך את הפירסומת הזו? במידה וכן הייתי שמחה אם תשלח לי אותה

למעלה