פרסומת לשמפו לקרחים

offir666

New member
פרסומת לשמפו לקרחים

צריך רעיון לפירסומת (תאורטית) לשמפו שקהל היעד שלו הוא קרחים ללא הגבלה לגיל ומין. מישהו מכיר פרסומות לשמפו לקרחים (או נגד התקרחות) או יש רעיון מאאאגניב? נ.ב הפורום הזה חזק מאוד thx [email protected]

yos3221

New member
תבדוק את הפרסומת של פולטן מלפני

בערך 5-6 שנים זה יעזור לך - הפרסומת דווקא הייתה טובה

דף הבית

New member
קבל

בחורה צעירה, יפהפיה ורזה נכנסת לחנות לבני נשים. היא מסתובבת בחנות, בוחנת את המדפים ואת ההיצע הסקסי ובסוף מניחה ידה על חזיה יפה ואטרקטיבית במיוחד. זה המקום לציין שהבחורה שטוחה. ממש שטוחה. הבחורה יוצאת מהחנות כשאנחנו רואים כי החזה תפח מעט (רואים את קווי המיתאר של החזייה, לא מוגזם מדי). כאן עולה כתובית על המסך שאומרת: בגלל שגברים אוהבים את המראה הזה. לכתובית מצטרפת תמונת השמפו (פקשוט בלעז) ועולה המשפט שסוגר את הסרט: בגלל שנשנים אוהבות את הריח הזה. שם אפשרי למוצר: קרחנה. סלוגן אפשרי: מסובב ראשים סלוגן נוסף: כי גם שטוחות קונות חזיות.

yos3221

New member
בקריאייטיב הזה כבר היינו - חוצמזה..

מה הקשר לחוסר שיער ??????????????????????

דף הבית

New member
לכל המלעיזים

נתחיל מזה שהרבה יותר קל לקטול מלכתוב (תחשבו על זה), מה שלא סותר את זה שהביקורת לגיטימית. מה שכן, למי ששאל מה הקשר של זה לחוסר שיער הרי שהקונספט בסרט היה הריח (היינו, לא רואים את השיער אבל יש מה להריח - זה מופיע בסלוגן הראשון והרציני מבין השניים). חג שמח.

אני אתן לך התחלה ותמשיך מפה

היות ואם אני זוכר טוב מהודעות קודמות שלך, אתה לוקח קורס רציני הקשור לפרסום, במקומך לא הייתי מתחיל ישר מהקריאיטיב, אלא חושב טיפה אסטרטגיה, כלומר סיבות אמיתיות מדוע קרחים צריכים שמפו. קח כיוון לדוגמה: גם לקרחים מתלכלך הראש מזיעה ומגורמים חיצוניים הנמצאים באוויר וכו'. כדי לנקות את הלכלוך הייחודי הזה במקום כי חשוב בגוף, צריך שמפו מיוחד וזהו כמובן המוצר שלך. הכיוון הקריאטיבי שהייתי מציע לך הוא סרט המצולם כולו כאילו המצלמה נמצאת על קרחת של בחור (בכל זאתף קרחת הרבה יותר נפוצה אצל בחורים מאשר אצל בחורות), כך שרואים את הקרחת וכמובן את כל מה שעובר על הבחור באמצעות הקרחת. זה יכול להיות סרט סיטואציות או סיטואציה אחת קריאטיבית ומצחיקה. מה למשל? יונה שמחרבנת לו על הראש, אגלי זיעה מטורפים כתוצאה משיחה עם הבוס או איחור לאשתו וכמובן בסוף הסרט כשהקרחת ממש מטונפת, חייבת לבוא בחורה כוסית ולתת לו בוסה ענקית בדיוק בפדחת. אני משאיר לך את המחשבה על סיטואציות קצת יותר קריאטיביות (בכל זאת תרגיל שלך ולא שלנו).

yos3221

New member
יופי של כיוון מירן - רק בעייה אחת

קרח יכול להשתמש בסבון לצורך כך - כלומר לא חשבת אסטרטגית! אסטרטגית - קרח יקח רק משהו שיצמיח לו שיער ....

אני לא הבנתי כך את הבריף

לא יודע מה ההגדרה הרשמית של שמפו ומה מבדיל אותו מסבון, אבל כמו שאני רואה את זה, אתה יכול לקרוא לסבון קרקפת מיוחד בשם שמפו ולכיוון הזה אני הלכתי. לא יודע מאיפה לקחת את ההכרזה ש"אסטרטגית- קרח יקח רק משהו שיצמיח לו שיער". בבריף שהובא בפנינו בכל אופן, זה לא היה כתוב.

yos3221

New member
יפה מאד...החוכמה היא לקרוא מעבר

לבריף - גם כשהוא לקוי וכולל רק 2 שורות

pikov

New member
צריך תיקון נוסף לבריף

לציין שהפרסומת מיועדת לקרחים טיפשים. כי הקרחים החכמים יודעים ששער שנשר, נשר לעד. אגב, ההצעה של מירן - שמפו לקרחים כדי לפתור בעיות של שומן יתר, לכלוך, שרידי זיעה וכד' - מציאותית ומתחברת לכל אוכלוסיית הקרחים.

thefinder

New member
פה שם

פשוט מאד ! לדבר על שמפו שמבריק את הראש (לא להשתמש במילה קרחת) ברקע לנגן את Shine like a star.וכמובן להראות גברים עם קרחת (אבל בלי כרס).ובחורה שנהנית ללטף את הראש החלק. אפשר לפרסם גם שמפו לפיאות נכריות. (דרך אגב בתור אב לאופיר , באנגלית כותבים את זה OPHIR - בדוק.)

offir666

New member
תודה אתם תותחים

תודה לכל החברה המגיבים, אתם תותחים כבדים ואכותיים. אם צריך אני אחליף את השם בעבריתת לophir, רק תגידו ועוד פעם: תודה

למעלה