פרסומת חדשה ליין

E I N A V I

New member
פרסומת חדשה ליין

ראיתי במוצ"ש פרסומת ליין ישראלי שחוגג 25....רק מה? אני לא כל כך זוכרת של איזו חברה.......חוץ מזה, אם מישהו יודע גם מיהו המשרד שמאחורי- זה ישמח אותי מאוד!

לראשונה, מסכים עם אורז

אורז אתה כלי, כל מילה פנינה, רק תזהר אני חושב שמירן פחמן עובד במקאן אריקסון ואולי הוא עשה את הפרסומת. שים לב שהוא לא מגיב

רעם 23

New member
"כרמל", לא "כרמל מזרחי"...

הם הורידו את "המזרחי" משם המותג, כחלק מתהליך מיתוג מחדש.

אורז

New member
מישהו יכול להסביר את הזוועה הזו?

מידי פעם יוצא למקאן פאשלות נוראיות ובלתי נסלחות. ואני לא מתכוון לאיזו העזה קריאיטיבית שלהם שלא יותר מידי הצליחה (מי אמר ניסים ממעדנות), אלא לסתם סרט שנראה כאילו יצא מבית היוצר של רגב קוויצקי. רעיון לא ברור, אסטרטגיה משונה וביצוע על הפנים. כזה הוא הסרט של כרמל סלקטד. למה הבקבוק יין שר סרנדה? מה זה אומר שבקבוק יין פותח בשירה ולמה חשבו שזה יצחיק אותנו או יניע אותנו לקניה?

chen7

New member
תשמע...

יין בניגוד לספרייט ("כשאתה באמת צמא" ) , הינו מוצר תענוגות.(קהל היעד שלו הוא לא בני נוער במסיבה-קוקה קולה) אלא אניני טעם שיודעים להעריך (לכאורה) יין טוב. בשתיית יין משתתפים לא רק חוש הטעם כבשאר המשקאות אלא חוש הריח (תאמין או לא יש ממש קורסים בהם מלמדים אותך לשתות יין) הראייה ועוד. הכוונה בפרסומת זאת היא לתת ליין נופך נוסף. חגיגה של חושים! להראות לך שהיין של כרמל סלקטד הוא יותר מסתם יין. שוב , אני מסכים עם כל הקטילות שנרשמו כאן לפני מהסיבה הפשוטה שמקאן פשוט לא הצליחו להעביר את המסר. עם כל הכבוד לקריאטיביות , בראש ובראשונה אתה צריך שהמסר שלך יהיה ברור, ואם לא ברור אז שיהיה בצורת היסק מסוימת.(למשל :רד בול נותן לך כנפיים- אתה מבין שהכוונה היא להמחיש את תחושת האנרגטיות של המוצר שמעורר אותך ,"מרים" אותך..). חבל , ממשרד במעמדם ציפינו לביצוע טוב יותר.

AbraCadabrA

New member
הראש בעננים.

הם איבדו את האחיזה במציאות כנראה. ואני לא מדבר על המשרד ככלל אלא על אותו קופירייטר שהגה את הרעיון.מה זה כזה רעיון לא קשור לא היה עובר בחוג לקופי של מכללת סכנין.ברור שרצו לפנות לקהל צעיר יותר.למה סתם אייל.

aditals

New member
למה מדבר ככה?

אני לומד קובירייטינג במכללה סכנין. העפודות שנחנא עושים טופות! אז למה להעליף? -עבדל האדי אל ג'ריסי סכנין

niro8

New member
הפירגון בטוח שלא מתנגן לכם בפה

"הפרסומת הכי גרועה שראיתי.." "מישהו יכול להסביר את הזוועה הזאת.." "קופי של מכללת סכנין..." לא שיש לי בעיה עם קטילות וציניות, אבל במקרה הזה, ביקורת בונה בטוח לא הייתה והערות חכמות במיוחד גם כן לא היו. אולי יש בפרסומת הזאת כמה בעיות מסויימות, אולי היא לא מספיק ברורה, אולי היא מניעה לפעולת הרכישה, אבל להגיד שהיא פרסומת גרועה, מזעזעת, ערבית וכו' נשמע קצת תלוש ואולי חוק העדר השפיע עליכם במידה זו או אחרת, אולי לא תרוצו לקנות את היין באופן מודע, אבל אני יכול להבטיח לכם שבחג הפסח הסלקטד של כרמל יכבוש את שולחנות בית אב בישראל, וכשאתם תלגמו ממנו ולאחר כמה כוסות תיזכרו בפרסומת ותתחילו לשיר ולהרגיש כמה שזה "מתנגן לכם בפה" ברגעי שמחה ואושר, תבינו אולי את מהות הפרסומת וגם אם לא זה עדיין יעשה לכם טוב לדמיין שהבקבוק מזמר אליכם בשעת שיכרות. נ.ב. - לא, אני לא היחצ"ן של מקאן או משהו.

לדעתי הפרסומת מיוחדת חדשנית

ומכוונת לפלח שוק צעיר . שימו לך אפילו בסוף שאם יש לך יום הולדת 25... אני בכל אופן אהבתי ולא אני לא עובד בשום משרד פירסום

K_man

New member
הפניה לקהל צעיר הוא מובנת

אבל מעבר לזה אני מסכים לחלוטין עם המקטרגים. פרסומת שלא מניעה לקניה ואפילו לא ממש מצליחה ליצור התייחסות אישית למותג. בזבוז של זמן מסך (והרבה כסף...)

צימט

New member
גם לצעירים זה גרוע

פרסומת לצעירים זה לא פרסומת למפגרים. לא היתה חשיבה של מילימטר מעבר למה שכתבו על הנייר לתסריט ולקמפיין עצמו...מתנגן לי בפה...חברה רדו מהגג של עזריאלי

yos3221

New member
אכן פרסומת חדשנית - מעולם לא ניסו

לפרסם כך יין - ומעניין למה???? נכון - כיוונו כאן לקהל צעיר יותר נכון - פיספסו אותו לגמרי למה? כי כדי לגרום לקהל היעד הזה לשתות יין יש צורך באסטרטגיה שונה לחלוטין. פיספוס של מקאן...

מסכימה איתך לגבי הצורך באסטרטגיה

שונה... לדעתי, תרבות היין המתפתחת שואבת אנשים חדשים וצעירים למעגל צרכני היין ומעלה את הדרישה ליין צעיר, במחיר בינוני, המתאים לחיך פשוטה ואינו דורש הסתגלות לטעם, המותאם לצריכה מיידית ואינו דורש אמצעי אכסון מיוחדים. הצרכנים,שאליהם כיוונו בפרסומת הוא לדעתי, צעירים שהם צרכני מזון מהיר הכנה ופתרונות אינסטנט שנוהגים לארח ולהתארח אצל חברים. אינם מומחי יין, שותים יין בתדירות לא קבועה. אינם נאמנים למותגי יין, מונעים בעיקר ממחיר וזמינות. לכן הייתי אומרת שמה שהצרכנים האלו מחפשים הוא יין יומיומי פשוט, שילווה ארוחות יומיומיות ומפגשים חברתיים ולא יין לאירועים מיוחדים. בפרסומת, היין הוצג כחלק ממחווה רומנטית קלילה וצעירה. אסטרטגיה זו מחדשת והופכת את היין לקליל וצעיר אך מחזקת את התפיסה שיין הוא דבר מיוחד, לשימוש באירועים מיוחדים וחבל... היין הוא אינו יין איכותי, ואני ממש מקווה שאם מישהו רוצה לעשות מחווה רומנטית הוא ידאג להצטייד ביין פחות מתנגן ויותר טעים. פרה

yos3221

New member
אכן צודקת

הפרסום צריך היה להיות דומהברמה האסט' לפרסום של יין בוז'ולה צרפתי רגיל...

למעלה