פרסומת חדשה לחוק וסדר מערוץ1

elcool

New member
פרסומת חדשה לחוק וסדר מערוץ1

זה פרסומת כוללת לכל סדרות הבילוש בערוץ. אבל מה שהכי מפליא אותי זה שמראים קטע קטן עם קרייגן. הם לא עברו את העונות שלו כבר? בכל מקרה, מחר פרק חדש.

elcool

New member
חדש חדש? לא יודע

אני לא מבין בעונות. אני אספר את התקציר

Yanchu

New member
הפרקים שעכשיו הם חדשים..?

כי את כל הפרקים האחרונים ראיתי... מי שמבין בעונות שמשדרים עכשיו יודע אם שידרו אותן פעם?

Nimst

New member
את אלה שעכשיו

אני חושבת שכן. אבל הם קנו עונה חדשה שעוד לא שודרה, אני פשוט לא בטוחה מתי ישדרו אותה.

Homer Simpson

New member
הפרקים שמשודרים עכשיו

הם משלהי עונה 12, וכולם כבר הוקרנו לפני כמה חודשים. נשארו להם עוד שלושה פרקים בעונה הזאת, כולל זה של היום. אם הם קנו עוד עונה, אז זאת כנראה עונה 13, שבה מחליף ארתור בראנץ' את נורה לוין בעמדת התובע המחוזי.

Nimst

New member
הם קנו עונה חדשה

אפילו שתיים, נדמה לי. יאי

Homer Simpson

New member
לא ראיתי את הפרסומת, אבל...

אולי פשוט הראו קטעים מ- SVU, ולא מסדרת האם? הרי העונות של קרייגן בסדרת האם (1-3) בכלל לא שודרו בערוץ הראשון אלא בהולמרק.

elcool

New member
האמת, כשאני חושב על זה,

הראו שם גם את אייס טי ממדור מיוחד! אולי אלו העונות שהם קנו?

Yanchu

New member
מי ראה את הפרק היום?../images/Emo58.gif

פרק לא משהו בכלל... גם לסניגור שהואשם הגיע לנצח לחלוטין, כל התביעה הייתה ממש לא מבוססת, בלי ראיות בכלל, ובכל זאת מקוי ניצח. לא היה פרק טוב, בקיצר.

Homer Simpson

New member
מדובר בפרק Attorney Client

הוא השלישי מלמטה בעונה 12 כאן. בקשר להערה הקודמת, זה פרק שלישי כמעט ברציפות שהתביעה מנצחת בניגוד לכל היגיון. היה את הפרק עם עסקי הבשר שבו לא היו לתביעה שום ראיות, אז במקום זה הם איימו לשגר לבית-המשפט הורים שכולים (שבכלל לפי הסכם אסור להם לדבר). שבוע שעבר היה את הפרק של הבייסבול שבו המושבעים הרשיעו רק כי מקוי הסביר (אפילו לא הוכיח) שלנאשם היה מניע לרצוח את הקורבן + עדות חסרת אישור של הרוצח עצמו. לפחות היום היה מאבק מענין בין התובעים לעו"ד נאשם, שמנסה הגנה אחר הגנה. בכלל, זאת עונה מאוד חלשה. אולי בגלל ה-11 בספטמבר היוצרים חושבים שהצופים רוצים יותר צדק ופחות פלפולים משפטיים, ולכן הרעים נשלחים לכלא פעם אחר פעם בלי ראיות מספיקות. כל זה עוד בלי לדבר על סרינה הנוראית.

Yanchu

New member
הפרק עם הבייסבול..

הנאשם הודה שהוא רצח, הבעיה הייתה עם מי שטענו ששלח את הרוצח, שהאשימו אותו למרות שלא הייתה שום הוכחה חוץ מעדות של מי שהבטיחו לבנו להישאר לשחק בייסבול בארה"ב בתמורה לעדות. לא יודע אם זה בגלל 11 בספטמבר, אבל באמת כמה פרקים שאנשים נשלחים לכלא בלי הוכחות... אולי היוצרים לא רוצים להראות צדק, אלא להראות שהמושבעים (העם האמריקאי) הוא זה שרוצה צדק ואשמים גם איפה שאין.

Yanchu

New member
אוקיי, אני אכתוב את תקציר הפרק..

(מי שלא ראה ולא רוצה לדעת, שלא יקרא את ההודעה הבאה!
) אשתו של עו"ד שעוסק בהגנה בנושא פלילים (מגן על רוצחים וכד') נורתה במכינותו של העו"ד בחנייה של ביתם, והסמל של המכונית נגנבה. כיוון החקירה הוביל בתחילה אל אחד מהאנשים שהעו"ד הגן עליהם. האיש הזה (לא זוכר שמות
) שלח אליו עשרות מכתבי שנאה והאשים אותו שהוא תיפקד באופן לקוי. העו"ד בדק מתי הוא משתחרר מהכלא, וגילה שהוא השתחרר על תנאי. אותו אחד השיג אליבי: הוא טען שחבר של חבר שלו, שהוא לא מכיר, צלצל אליו ואמר לו להיות במקום כלשהו והוא הלך לשם וגילה בניין נטוש, ואח"כ הוא צולם במצלמה של חנות אחת שניקתה אותו מחדש. אגב, אותו חבר בעברו נהג לגנוב סמלים של מכוניות... אח"כ גילו שהעו"ד היה ברומן עם חשפנית. החשפנית הייתה עדיין בקשר עם החבר הקודם שלה, סרסור. הוא צילם תמונות של העו"ד ושלה והראה את זה לאשתו של העו"ד, ונפגש איתה כמה פעמים. בשלב הזה הם חשבו שהחשפנית והסרסור, שהיו עדיין בקשר (הייתה עדות של חברה של החשפנית) עשו קנוניה ורצחו את אשתו, על מנת להשיג כסף מהעו"ד, אחרי שהתברר שהוא קנה תכשיטים ב40,000 דולר ונסע עם החשפנית ללאס וגאס "בענייני עבודה". בסוף הם ירדו מזה, וטענו שהעו"ד רצח את אישתו כדי שהוא לא יצטרך להתגרש ממנה ולהפסיד חצי מהממון שלו והוא יוכל להתחתן עם החשפנית שהוא היה איתה עדיין בקשר... הם טענו שהוא ביקש מהלקוח שלו אקדח (כפי שהלקוח העיד במשפט), וניסה להפליל את כולם ולנקות את עצמו מחשד. בסוף העו"ד הפסיד, ואח"כ הוא הציע עסקה קצת מפוקפקת- להפר חיסיון של לקוחות, להגיד איפה קבורים אנשים וכד' עפ"י מידע שהוא שמע מהלקוחות שלו על עצמם ועל אחרים, בתמורה לשחרור- והם דחו את העסקה. בכלל, אין באתר תקציר של הפרק או משהו?

Nimst

New member
יש,

אבל התקציר נורא... תמציתי. תודה על שלך, הוא היה הרבה יותר טוב

פיספסת את הקטע של העדים?

כאילו העידו נגדו שהוא רצח כאילו דה,,. אילו הוכחות אתה מחפש?

Yanchu

New member
מי העיד נגדו?

שני אנשים שלפני רגע הואשמו בעצמם ברצח. מצאו איזה מניע מפוקפק והוסיפו לזה שני עדים לא אמינים, זה לא מספיק להוכיח "מעל לספק סביר", אפילו לא ממש קרוב.

מדובר באנשים שניסה להפליל אותם

ובעדות שלו בבימ'ש הוא שיקר לפי דעתי זה משפיע על מושבעים, ואם הוא כזה צדיק למה להתאמץ להפליל אחרים לדעתי זה היה משכנע כל אחד באשמתו

למעלה