פרסומת חב"ד

פרסומת חב"ד

אנו מתנצלים על אי הנוחות וגורמת תמונתו של הרב לחברי הפורום. הפרסומת חזרה להופיע בהתאם להסכם עם מנהל הפורום. פרטים על ההסכם תוכלו לקבל מלייזר במסרים בלבד.

יקיריי, יקירותיי - בלי היסטריה../images/Emo70.gif

אני מנסה לשלוח לכם את פרטי ההסכם במסרים. אני מאוד מקווה שאצליח לשלוח מסרים לכולכם בדקות הקרובות אבל מי שלא יקבל בשעה הקרובה מסר, שישרשר את שמו לכאן כדי שאשלח לו אותו שוב...

rigoletto111

New member
את מי זה מעניין אם זו תמונת הרבי

או תמונת גלידת תות שדה מופיעה בראש הדף. פרסומת זו פרסומת, ורובן מטופשות. אילו הרבי היה חי היה מוריד אותן בעצמו (או, הנה עוד הוכחה שהוא כבר מת!)

Le Fay

New member
ועד אז אפשר סופסוף לחפף מכאן את

הרב 1,2,3 ושליטא וספירת העומר וכל שאר הנודניקים - או שחייבים לקבל אותם גם למעלה, גם למטה וגם מאחורה (במסרים האישיים)?

משתדלים...

בימים האחרונים חסמתי אותם כבר כמה פעמים (בכל פעם הם פותחים ניק חדש). אני מקווה שהם יתייאשו אבל אם לא, לעדכונם: מדובר בעבירה פלילית וכשיהיה לי כוח, אני אגש להגיש תלונה בעניין מה שיאפשר את חשיפתם באמצעות ספק האינטרנט שלהם ואזי יפתח להם תיק פלילי...

Le Fay

New member
תודה ../images/Emo13.gif כבר חשבתי שאולי אנחנו

נהנים מזה

מסרים נשלחו

שלחתי כרגע מסרים לכולם/ן. אם משום מה המסר לא הגיע למי מכם/ן, תשרשרו את שמכם/ן - כאן.

rigoletto111

New member
ומה לעשות בכסף?

הקמת קרן חירום להעברת ה"טיש" לירושלים עיה"ק תחת חסותו של רבנו שבתאי צבי יצ"ו ... נ.ב. איזו מין עבירה פלילית זו לספור את העומר? והתיק במשטרה יהיה על ניהול מאגר מידע לא מורשה? ובכלל נראה לך שאיזה חוקר במשטרה יטרח לחפש מי שם פה כל הודעה?

אחת, שתיים, שלוש...

לא, זו בהחלט לא עבירה לספור עומר או כל דבר אחר אבל זו כן עבירה להכנס לכאן שוב ושוב לאחר שמנהל מחק אותך (כך לפחות טוענים היועצים המשפטיים של 'תפוז' ושל אתרים נוספים). אין צורך לטרוח, מספיק להוציא צו המורה לספק האינטרנט לגלות מי הכותב... וחוצמזה יקירי, מוטב שלא תפגין בורות. אני לא מנהל הפורום הראשון ששוקל לעשות זאת. היו כאלו שכבר השתמשו בטקטיקה הזו שהוכיחה את עצמה.

האמת? אין לי מושג...

אבל לא נראה לי שתיק פלילי במשטרה הוא עניין של מה בכך... מעבר לזה, שנראה לי שכדאי שאותם רבנים וסופרים יידעו שאני מתכוון לחשוף אותם ולפרסם את השמות שלהם באם הם ימשיכו להטריד אותנו.

rigoletto111

New member
בלי קשר למטרידנים הפרטיים שלנו,

רציתי להעיר שפתיחת תיק במשטרה היא צורה לפגיעה בזכויות האדם, מבלי שתהיה לו כל אפשרות להגן על עצמו מפניה. אנשים התומכים בזכויות אדם צריכים להאבק ומהר בשיטה הזו (למשל באמצעות קביעה ש"תיק" , כלומר הרישום הפלילי, יימחק כעבור שנה במידה ולא הוגש כתב אישום).

אתה צודק...

אך עדיין, אם זו אכן עבירה פלילית הרי שזכותי (ויש הטוענים שזו חובתי) כמנהל הפורום, ללכת ולהתלונן. ועדיין, אני מסכים אתך כי הרי ממה נפשך. אם מדובר בעבירה חד משמעית ויש למשטרה הוכחות שאכן נעברה עבירה, יש צורך להגיש כתב אישום אך אם אין מספיק הוכחות, הרישום הפלילי הוא בגדר הטרדה לשמה.

rigoletto111

New member
הייתי בודק שוב איזו עבירה זו

בדיוק לפני שהייתי הולך להתלונן... "ממה נפשך" "מיגו" "היא הנותנת" "הוא אמינא" - אם המשפטנים בארץ ישתמשו יותר בכל המושגים האלו אולי ישמרו יותר טוב על זכויות האדם, מי יודע...

אוח...אביגדור פלדמן

ברור לך שאני לא מתכוון לגשת לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריי ולומר ליומנאי: "אממ...אההה...אני רוצה...אממ...להגיש תלונה על מישהו שעבר על חוק...אמ..לא יודע...". אם אלך להגיש תלונה זה יהיה רק לאחר שאדע את כל הפרטים בעניין. ובנוגע למונחים התלמודיים, אני מתגעגע להרצאות של אביגדור פלדמן.

תסלחו לי.

הפרסומת הזאת מעלה לי את העצבים. כל הטררם מסביב אולי מראה שאתם משתדלים אבל אותי באופן אישי זה מעצבן בטירוף. אלוהימית.

Le Fay

New member
אבל אם זה הקפיץ אותך לכתוב הודעה...

דיינו
כי טוב לירות אותך כאן.

מה עם סבלנות?

מה כבר קרה?אפשר לחשוב זה בס"ה פרסומת וזכותו של אדם-כל אדם לפרסם את אמונתו מה רע בכך? זה לא הסתה וזה גם לא פוגע בביטחון המדינה אז מה כבר קרה? ואהס איז גישען? הביסאלע סבלאנעס.

למעלה