פרסומת זולה...

siete

New member
פרסומת זולה... ../images/Emo42.gif

טוב תסלחו לי, בזמן האחרון כתבתי כמה פוסטים ממש משובחים בבלוג שלי. הראשון חושף קנוניה של מגדלי האשכליות, ייצרני הוודקה, וHBO - להנדס יחדיו קוקטייל בשם The Ruby Martini. והפוסט השני הוא על תופעת 2 בירות בכוס אחת. אתם מוזמנים לקטול...

night mistress

New member
למה לקטול?

משעשע בטירוף..
אהבתי את המשפט: Quality always rises to the top" ..מעניין מה זה אומר על אנשים שטובעים..

siete

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

זה לא שלי, אני רק ציטטתי את האתר של גינס...

marsala

New member
פרסומת חינם?

חוץ מפופ אפס לא ראיתי שום פרסום , קונספירסי ט'אורי ?? נו, גם זה הולך... MOSH

siete

New member
פירסמתי את עצמי!

(לא התכוונתי שיש לי שירות פירסומות...)

rustynail

New member
טוב הנה משהו חביב שתוכלי להוסיף...

לאזור המבצעים וההוזלות וכו'... עקב זה שאת עוקבת אחר מעללי (המעבר לרחובות) ואת לעיתים תכופות ברחובות! אז גיליתי שברחובות נהוג בירות 1+1 מהחבית בהמון מקומות(גם גינס) ובסיבוב הבפאבים היומי אתמול הייתי ב"מא" מקום חביב והקטע של ימי שני מוזיקה ישראלית בלבד ו1+1 מהחבית כל הערב(הצלחה לחובבי הבירות) אבל זה לא הכל עבדכם הנאמן איננו שותה בירות אם מה ישתה... לפרואיג ב38 שח אכן מקום חביב שאבקר בו שוב... הלפרואיג אגב לא במבצע זה המחיר בתפריט! נ.ב. בלוג נחמד :)

siete

New member
אם אני כבר ברחובות...

את הווסקי אני שותה אצל ההורים
אבל 38 ללפרוייג נשמע מחיר ממש טוב!

MEIMIS

New member
אלישבע.. למה את לא בבלוגים של

תפוז.. דווקא הרבה הרבה יותר נחמד וכיף לקרוא שמה.. יותר גראפי אפילו

siete

New member
ראשית...

1. אין תמיכה בתפוז בלינוקס בכלל! אני לא מסוגלת לשמור פוסט בלי ביל גייטס.. אני מחרימה אותם עד אשר יתקנו את האפליה. 2. יריב (בעל ישראבלוג), הוא עצמאי, וישראבלוג הוא פחות או יותר מפעל של איש אחד - אני אוהבת את העבודה שהוא עושה שם. אני מעדיפה לתמוך בעצמאיים מאשר בחברות. למרות שתפוז הם דיי על-הכיפאק... 3. כשהתחלתי, הבלוגים בתפוז היו בתקופת נסיון ולא ממש עבדו. אתה צודק שהעיצוב בתפוז יותר יפה. אבל ניסיתי את שניהם, ואני עדיין יותר מרוצה מהפונקציונליות בישראבלוג. אולי יום אחד זה ישתנה ואני אעבור

MEIMIS

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה.. אחלה בלוג...

מדהים הידע שאת לומדת מהאינטרנט!
לדעתי,... את לא צריכה קורס ברמנים

siete

New member
אני עדיין צריכה יותר נסיון מעשי...

יש גבול לכמה תאוריה יכולה לעזור. אני צריכה סוף סוף ללמוד למזוג בלי ג'יגר.

MEIMIS

New member
תתאמני על בקבוקי מים

את מוזגת מים לבקבוק שמה פורר.. ובודקת עם הג'יגר כמה בדיוק זמן לוקח לך להכניס מנה לכוס.. סופרת.. 1...2...3...4... עד שהג'יגר מתמלא ככה את עושה כמה פעמים עד שאת מצליחה לבדוק כמה זמן לוקח לך למלות את הג'יגר אחרי זה את לוקח כוס אולד פאשן למשל - ומוזגת אליה - וסופרת - 1...2...3...4... כמה זמן שיצא לך... אחרי זה את לוקחת את הג'יגר - ואת מה ששפכת לכוס שופכת לג'יגר.. אם יוצא לך מים מהג'יגר זה אומר שהספירה לא נכונה.. וגם אם יש פחות מידי מים בג'יגר גם אז הספירה לא נכונה עשי עד שתצליחי.. זה לא בעיה... אותנו למדו לעשות את זה בשיעור הרביעי או החמישי בקורס ברמנים...

bar wine

New member
גזלת לי שעה וחצי ../images/Emo7.gif

אבל היה שווה כל רגע
, די מדהים אותי שיש מי שמסוגל לשבת ולתחזק אתר מסביב לשעון ולא מתעייף. כל הכבוד הבלוג נחמד מאוד ומעניין כאחד , רואים את התרומה הירושלמית לשיפור האווירה הקוסמופוליטית....
, ושוב ,לצערי ,יתחילו המלחמות...

למעלה