פרסומת גאה בארה"ב...

Yaniv-DC

New member
פרסומת גאה בארה"ב...

בחורה א´ מספרת: "זה נורא כאב לי" בחורה ב´: "לא יכותי ללכת אחר כך" בחורה ג´: "לא יכולתי להתכופף" בחורה ד´: "לא יכולתי אפילו לשבת" ואז מופיע בחור כדי שלא נחשוב שמדובר בפרסומת לתחבושות הגיינויות כאלו ואחרות ואומר - "כל הצריבות והכאבים של ההתחלה... זה הרגיש כל כך טוב..." טאז מראים את כל החבורה מתאמת במכון הכושר bally, כשהקריין מסביר שבהתחלה זה כואב אבל אתה יודע שאתה מתאמן נכון כשיש את הצריבה בשרירים, ובוא נעשה לך הנחה שתוריד במשקל אחרי האוכל של החגים... משעשע.

EyeSeeYou

New member
אולי זה רק אני

ואולי העדר המחשה ויזואלית של הפרסומת.. אבל גם אם אני מאוד מתאמץ לדמיין את התסריט שהבאת כאן, אני מתקשה למצוא מוטיבים גאים
ברורים. יש רמיזה מינית משהו, אבל גאה? לא´דע..בטוח שזה לא רק בראש שלך?

Yaniv-DC

New member
נסה לדמיין

את הפעם הראשונה שאתה מקבל בתחת, בלי רחמים, בוא נגיד 10 אינץ´. לא קרה? חכה שיקרה, ואז אולי, תבין.

EyeSeeYou

New member
לא קרה

לא יודע גם אם יקרה. אבל בכל זאת, גם סטרייטים מזדיינים בתחת והעובדה שבחורות אמרו את זה לא ממש משדר פה איזה מוטיב גאה מלבד ההתייחסות למילה "תחת" שלמרבה הפלא להומואים אין עליו בלעדיות. אבל נו טוב, מי אני שאתווכח..אני רק תוהה אם יוצרי הפרסומת מרוצים או מאוכזבים מהקריאה הפרשנית שעשית לפרסומת הזאת. לי לפחות יש תחושה של החמצה קלה .. :")

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

תבוא לפה, הצץ בפירסומת, לבחירה של מיקום הבחור והמשפט שהושם בפיו לעומת שאר הקריינות, ותבין עד כמה שם אחיו של קין מתאים לתיאור דבריך...

EyeSeeYou

New member
מאחר ולא התייחסתי למה שראיתי

כי, מין הסתם - לא ראיתי ומאחר והתייחסתי לתיאור שלך - אני לא חושב שאלה דברי הבל (ואגב הבל היה החכם יותר מבין שני האחים), במקרה הרע אנחנו לא מסכימים שהתסריט שתיארת כאן הוא "גאה". ועדיין, אני נוטה להאמין ששקע ותקע והפרסומת החדשה של "יס" טיפה יותר נועזים מהפרסומת המתוארת.

למעלה