פרסומת אחת בשבוע

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
בוודאי.

הוא התכוון לעוד דברים מלבד אוטובוס.
עבודה עברית בעוד תחומים.
בוודאי.
ב"ה חסל מאוד שסגרו את גמדא. אולי מישהוא יכול לפתוח - אבל זה ידרוש ים - בה כסף וידע בעצוב פלסטיק השאלה הגדולה היא : מי יכול ? כי הרוב או עבודים, או לומדים או סתם עם האשה והילדים (חרוז
).

orensaab

New member
גמדא

בוודאי.
ב"ה חסל מאוד שסגרו את גמדא. אולי מישהוא יכול לפתוח - אבל זה ידרוש ים - בה כסף וידע בעצוב פלסטיק השאלה הגדולה היא : מי יכול ? כי הרוב או עבודים, או לומדים או סתם עם האשה והילדים (חרוז
).
גמדא
"גמדא" היתה שיייכת לקיבוץ כפר הנשיא שאימי היתה חברה בו לאחר עלייתה לארץ במסגרת גרעין של תנועת הבונים-דרור. בית החרושת עבר לפני שנים רבות מייצור צעצועים מיציקה, ליציקה וייצור של ברזים כדוריים ושסתומים שונים לתעשיה. אני זוכר בתור ילד את פנים בית החרושת, את תנורי היציקה, קרוסלת הצביעה שהיתה דומה לקרוסלה של מכונת שטיפת הכלים בחדר האוכל ועוד פינות נסתרות.

ולי נותרו 23 אוטובוסי "גמדא"

גמדא
"גמדא" היתה שיייכת לקיבוץ כפר הנשיא שאימי היתה חברה בו לאחר עלייתה לארץ במסגרת גרעין של תנועת הבונים-דרור. בית החרושת עבר לפני שנים רבות מייצור צעצועים מיציקה, ליציקה וייצור של ברזים כדוריים ושסתומים שונים לתעשיה. אני זוכר בתור ילד את פנים בית החרושת, את תנורי היציקה, קרוסלת הצביעה שהיתה דומה לקרוסלה של מכונת שטיפת הכלים בחדר האוכל ועוד פינות נסתרות.
בארכיון. Zה כיף לראות 23 טייגרים כאלה ענתיקות !

gen1

New member
הזכרתם לי את גמדא

בארכיון. Zה כיף לראות 23 טייגרים כאלה ענתיקות !
הזכרתם לי את גמדא
שלום: גמדא יצרה דגם אוטובוס כמו זה של הארגז (59436 פנימי ) ראו תמונה קצת על כלי הרכב 1) זה דגם שהארגז ייצר מיד אחרי הדגם שבפרסומת ,הדגם שבפרסומת כתבתי בעבר הסתיים בצפון במ"ר 89076 , הדגם שבתמונה היה בתחום (הראשון נדמה לי) 89080 עד 89143 (היה האחרון מאותו דגם בצפון )לימים הביאו מאיזור המרכז את 39243 שהיה כמובן מאותו דגם ,המספרים הפנימיים (59436) נתנו לאחר מכן ולכן יכול להיות שה 59436 הוא אולי הוא זה מהמרכז 39243,או כל אחד אחר בתחום למעט 89109 שהיה לו שילוט מספר עם פינות מעוגלות ,אגב באותה תקופה שהגיע 39243 לקריות הגיע מרכבים 39225 , הצבעים של גמדא היו כמו הדגם המקורי באותה צביעה כמו הפרסומת ,מישהו יודע על דגם כזה שמור יותר טוב מה59436 שנמצא בצומת עיבלין ?

ראה תשובתי לעיל בשרשור זה. כבר

1957 או 1958
שלום! האוטובוס בתמונה עם מספר ירוק ולא כתום בשנת 58 החל תהליך ההחלפה ,הדגם הזה "נולד" בסוף 57 להערכתי
נאמרו השנים האלה יהודה'לה !

gen1

New member
או קיי לדעתי 1959 -הוספה מיותרת

נאמרו השנים האלה יהודה'לה !
שלום! ענין אחר אביתר 1)מה עם התמונה של 89070 2) דברת על תח"ץ באר שבע מקם המדינה מה עם סעיפים אלה ענין אחר לך אביתר ולכל מי שיודע לספר איזה דגם היה 39113 ותמונה שווה אלף מילים

עניתי כבר

שלום! ענין אחר אביתר 1)מה עם התמונה של 89070 2) דברת על תח"ץ באר שבע מקם המדינה מה עם סעיפים אלה ענין אחר לך אביתר ולכל מי שיודע לספר איזה דגם היה 39113 ותמונה שווה אלף מילים
עניתי כבר
הפירסומת היא משנת 1958, סופי.

אני בשיפוצים עדיין. אשתי מנקה את

אני בשיפוצים עדיין. אשתי מנקה את
הבית כל הזמן ואני לא סובל ניקיון - בטח לא זה של יום שישי ! אני מסתדר עם אבק מצויין ואת החדר עבודה שלי לא ניקיתי מאז 1979. כאשר היא תסיים לבלבל את המוח עם הניקיונות שלה, אגיע לאלבומים ואפרסם את 89-070. למזלי, היא לא נכנסת לחדר עבודה שלי. אסור לה. תן לי עוד קצת זמן והכל יבוא על מקומו בשלום !

מצב
הנושא נעול.
למעלה