פרסומים

../images/Emo210.gifמישהי פה הולכת לקורס של הבלט האמריקאי?

יש בסופ"ש הבא קורס של הבלט האמריקאי בביכורי העיתים בת"א,מישהי הולכת? ואם כן לאיזו קבוצה?

lyrical

New member
נפתח מסלול בסטודיו B

היי לכולם ב 5.4 נפתח בסטודיו b מסלול לרקדנים למשך 4 חודשים שמציע 3 ימים בשבוע בשעות הבוקר שיעורים במסגרת סגורה עם ליווי אישי ומעקב בנוסף הנרשמים ייקבלו שיעורים בסטודיו b האודישין יהיה ב20.3 ביום שישי בשעה 13:00 כל מי שרוצה פרטים הנה הטלפון 03-5237026

לילה48

New member
רעש לבן להקת המחול ורטיגו

להקת המחול ורטיגו מציגה את "רעש לבן", עבודתה החדשה של הלהקה ושל הכוריאוגרפית נעה ורטהיים, המטילה ספק בדרך שבה אנו חיים וחושבים... המופע עוסק בהתנגשות בין השקט הפנימי וההתמסרות הטוטאלית של הגוף לכוח הכבידה, לבין הרעש של הסביבה וה"באז" שקיים בתוכנו. ביצירה, מבקשת הכוריאוגרפית נעה ורטהיים מרקדניה, להתמסר לכוח הכובד ולהתחבר מחדש ליקום, לאנרגית החיים הקושרת אותנו לאדמה ולבני האדם, לשוב להיות חלק מהשלם ולא להשתלט עליו. שבת - 14/3 21:00 מרכז סוזן דלל נוה צדק תל אביב. כרטיסים מוזלים באתר http://www.vertigo.org.il/white/

israelbc

New member
אודישן לתחרות ריקודי בטן ארצית

רקדנים ומורים יקרים שלום רב! לראשונה בישראל!
תחרות ריקודי בטן ארצית לשנת 2009 יוצאת לדרך.
מי תהיה רקדנית הבטן של ישראל? מי יהיה רקדן הבטן של ישראל? מי תהיה להקת ריקודי הבטן של ישראל? הגישו את מועמדותכם עוד היום! לפרטים נוספים ולטופס ההרשמה באתר התחרות אתם מוזמנים להמליץ על מועמדים מתאימים לתחרות ואולי תזכו בפרס מדהים! מלאו את טופס ההמלצה באתר האודישן הראשון לסולנים יתקיים בתאריך: 19/03/09. בסטודיו "נעים", רח' סלמה 46, ת"א.משעה 11:00 לפרטים אודות התחרות,האודישנים ועוד... כנסו לאתר התחרות שכתובתו : www.israelbc.co.il בברכה, תחרות ריקודי הבטן הארצית 2009, ייזום והפקה לילך רובין 050-4847487 נורית, "נור איל דאנס" 050-8684492 /

פרומו למופע של פיליפ ג'אנטי - בולילוק

צפו בפרומו למופע האשליות של פיליפ ג'נטי - בולילוק המופע עולה בימים אלו ברחבי הארץ עריכת פרומו -ריינבו הפקות

GAlgirl712

New member
:(

יואו המלגה הזו נשמעת כמו חלום חיי אחח. ניו יורק ניו יורק. ואם זה כולל ריקוד !? זה מושלם! באיזה רמה אתן חושבות שצריך להיות כדי לזכות במילגה?

../images/Emo210.gifלא עוד אפשר להרשם! היה להם איחור עם

הפרסום אז גם התאריך התאחר...תתקשרי לברר!

שלום.. הלפ

שלום אני ממש מעוניינת לנסות לעבור את האודישן. כרגע קראתי את הודעה ואני מקווה שלא מאוחר מדי. בטופס הראשון התאריך האחרון לרישום הוא עוד בחודש פברואר.. ובטופס השני רשום להגיע ביום האודישן עם הטופס. ניסיתי להתקשר אבל כבר מאוחר הם לא עונים לטלפונים.. הבעיה הכי גדולה זה שאני גרה בבאר שבע ואין לי איך להגיע לת"א מחר. אולי מישהו מבאר שבע הולך גם?! מה הרמה הנדרשת בערך כדי לעבור אודישן כזה< רשום 4 שנות לימוד בלט קלאסי.. השאלה היא מזה בשבילם 4 שנים... כי אני למדתי 6 שנים בהיותי ילדה ממש קטנה ועכשיו כבר שנתיים בבת דור באר שבע. יש לי תעודות RAD והכל... אבל אני לא יודעת אם זה מספק :(... איזה דיכי

למעלה