פרסומים על ההופעה

פלוטו24

New member
פרסומים על ההופעה

היה לי משמעם אז ריכזתי לינקים לאתרים שבהם פורסם שטורי מגיעה לארץ

אני רק רוצה לציין

אני "מעריץ" של טורי כבר כמעט 6 שנים ולא האמנתי שתיהיה להופעה שלה כזאת הענות, תמיד ידעתי שהיא מעורכת פה ואהודה אבל לא עד כדי כך

פלוטו24

New member
דווקא הייתה לי הרגשה שזה כך

אוהבי טורי הם אנשים מיוחדים וזה רק מראה כמה אנשים פה אוהבים מוזיקה באמת טובה בארץ ומה שמושמע ברדיו לא בהכרח קובע את סדר היום המוזיקלי שלנו (ותודה לאל על כך).

פלוטו24

New member
המחיר מופרז

אבל הוא לא שונה ממחירים שגבו אמנים אחרים שבאו להופיע כאן בשנה האחרונה. אני מסכים איתך שזה קצת מוגזם, אבל בשבילי זה שווה כל שקל. זו הופעה של פעם בחיים.

זה דווקא כן שונה

אני לא זוכר בדיוק את המחירים, אבל אמני על כמו סטינג, רוג'ר ווטרס ודפש מוד - ובטח שאמנים בסדר גודל קטן מזה כמו מרקיורי רב לדוגמא (שאצלם כרטיס עלה 150 שקל), לקחו פחות, ולעתים הרבה פחות. 400 שקל זה בהחלט מחיר מופרז. מחיר מופרז שכולנו משלמים, מה שעוד יותר מקומם.

פלוטו24

New member
אם אני לא טועה

דפש מוד גבו איזה 300 ש"ח, אבל אני באמת לא בטוח, אז אולי אני טועה. בכל מקרה הצדק עימך. ועדיין, אמנם זה מופרז, אבל שווה... בזמנו כשאלאניס באה לארץ לפני כמה שנים, שילמתי 190 ש"ח על כרטיס להופעה שלה ועוד אחרי הנחה. איפה הימים האלה...

noosh

New member
אבל זה תלוי איפה

ווטרס עלה 360 לכרטיסים הכי "פשוטים" - בדשא. אם נית ב-400, זה בקדמת הבמה, זה מקומות מסומנים ו"נחשבים", כמו הטריבונות בהופעה של ווטרס, שעלו יותר מ-360, עד כמה שאני זוכרת

אני מסכימה איתך,

אבל כשמדובר בהזדמנות שלרובנו לא תחזור שוב, הארנק מפסיק להשמיע קולות
.

Alnilam

New member
שטויות.

כרטיס ישיבה להופעה של רוג'ר ווטרס עלה בערך 700-800 שקל, למיטב זיכרוני. כרטיס בעמידה עלה 375. אצל טורי - כרטיס בישיבה עולה בין 370 ל400 שקל, כרטיס בעמידה עולה 320. להגיד לך שהמחיר מוגזם? אני יכול, אבל אני לא חושב שזה נכון. ושלא כמו רוג'ר ווטרס - שגם גבה יותר וגם מחר 62 ~אלף~ כרטיסים, טורי עושה הופעה שיחסית לסדר הגודל שלה כיוצרת - היא יחסית קטנה. [וכראיה - ראה את המהירות בה התחסלו כל הכרטיסים]. עם כל הכבוד, צריך שההופעה הזאת גם תשתלם לה כלכלית. Alnilam

מה שטויות מה? למה ללכלך? את/ה שטויות בעצמך!

ברוג'ר ווטרס היו יציעי ישיבה פיציים לאנשים אמידים במיוחד. זה ממש לא דומה לשורות הישיבה שהם החלק העיקרי בהופעה של טורי. זה כמו שתגיד/י שהמחירים למשחקים של מכבי תל אביב בכדורסל הם לא הגיוניים, כי מנויי לתאי הצפייה עולה כמה עשרות אלפי שקלים בשנה. כרטיס לרוג'ר ווטרס עלה בין 300 ל-380 שקל, לעמידה, שזה היה 99% מהכרטיסים שנמכרו. ונא לא לבלבל בשכל לפני שבודקים. טורי לא מופיעה באיצטדיוני ענק בשומקום, לא רק בישראל. וההופעה הזו רווחית לטורי גם אם היית משלם/ת 100 שקל. מי שעושה פה את הקופה על חשבונינו זה המארגנים.

FooK MI

New member
אם הם לא היו מרוויחים מזה טוב,

הם לא היו מביאים אותה מלכתחילה. אז בסדר, זה טיפה יקר, אבל יש אמנים בארץ שכרטיס להופעה שלהם עולה 200 ש"ח והם עדיין ממלאים את קיסריה. אמן מחו"ל שמגיע להופעה חד פעמית יכול להרשות לעצמו לגבות 400 ש"ח. טורי אמנם נחשבת אלטרנטיבית, מה שזה לא יהיה, אבל בשביל מי ששילם עבור ההופעה של רג'ינה [שלא מכרה מהאלבום האחרון שלה אפילו 500,000 עותקים, כלומר, אלבום זהב] 160 ש"ח, 400 ש"ח לטורי איימוס [אותה טורי שיותר מאלבום אחד שלה זכה למעמד של אלבום פלטינה] זה סביר בהחלט.

400 שח?! איזה הגזמה פראית

אני מאוד הייתי רוצה להיות בהופעה שלה אבל 400 שח זה ממש לא בתקציב שלי, לצערי, זה המון המון כסף , כבר שילמתי 200שח להופעה של קרן אן ועם כול החדשה המסעירה באמת שטורי באה לארץ עדיין 400ש ח זה יותר מידי, ועוד לך תדע איפוא תהיה ממוקם אם לא ליד איזה עמוד או משהו כזה... יש גבול לכול תעלול

למעלה