פרסומות....

אהובה.א

New member
פרסומות....

אני לא אוהבת כל כך פרסומות. למעשה, אני אפילו שונאת אותן. הן מעוותות את כל העניין. וכל זה למה? =================== אתה פותח את ה"חוברת" של סופר פארם. מחירי "כאסח" (עאלק). הרי הכל בולשיט. כאחת שמוכרת בעצמי את אותה סחורה ויודעת באיזה מחיר הם קונים אותה.... ושלא נדבר על ה"חמישיה הפותחת". יענו מה? תיכנס לחנות ,תפתח את הארנק או הכיס , ואנו נפתח את האמאמא שלך. נקרע לך את הצורה במשהו אחר העולה פי שלוש ממחירו. יתר הרשתות ללא יוצא מהכלל ========================== מוצר שנמכר 1+1 - אם קודם הוא עלה 14.99 שח....כעת מוכרים זוג במבצע ב 29.90. אז איפה המבצע פה? הצחיקו אותי. יותר נכון הרגיזו אותי. והקטע של ה 0.99....זה כל כך מרגיז. פרסומות מיניות ========================== השבוע התרגזתי במיוחד. אתמול קיבלתי ידיעות אחרונות. שם קיבלתי חוברת של TNT לאופנת קיץ 2003. האורגיות שהיו שם לא יביישו אפילו חוברות פורנוגרפיה. זה מתחיל מדחיפות ידיים לאיזורים אינטימיים , עד משגל , עישון סיגריה באופן שבו מעשנים גראס , שתית אלכוהול , הורדות מנסים ותחתונים לבן הזוג והשד יודע מה עוד. לעזאזל עם כל זה. הנוער היום נחשף בפרסומות לדברים נוראיים. אח"כ מתפלאים שילד בן 14 רוצח ילדה בת 5. וילד בן 15 אונס ילדות בנות 9. מי שקורא את הפרסומות הם בני נוער וילדים. לקבל פיטבק ועידוד אלכוהות ועישון זה דבר נוראי. השיא הגדול היה בפרסומת שמעריב לילדים. שלושת הזמרות של אטומיק קיטן בבגדים בארוטליים במיוחד. ראבק , ילדים בני 6-10 קוראים את העיתון. בקיצור , הצנזורה לא פעלה כאן כיאות. אם בכלל... נשבר לי מפרסומות

danistar

New member
אהובה אני מסכים איתך ...

זה פשוט גועל נפש לאן שהגענו . הכסף מדבר ויעשו הכל להוציא לך אותו מהכיס בכוח ואם אפשר כמה שיותר , שלא לדבר על התוכן של הפרסומות . בעיית המחירים די ידועה לי וה "מבצעים" האלו רק גורמים לי לחשוד בהם .. אני נזהר מהם בדרך כלל . שילמדו מהאמריקאים איך מוכרים ..

למעלה