פרסומות

kobimeir

New member
לכל חובב יין אמיתי../images/Emo48.gif

היי חברה, לכל חובבי היין בינכם רציתי להמליץ לכם חברה ישראלית חדשה www.wine.is אשר ניתן דרכה לקנות יינות מובחרים במיוחד במחירים כמו באירופה. החברה הוקמה על ידי חברה צעירים , השתמשתי בהם כבר כמה פעמים לרכישת יין - הם אמינים מאוד והמשלוח נעשה בצורה מנוחה מאוד עד הבית - מומלץ ביותר . תוכלו לברר על יינות דרך - [email protected] ראיתי למטה שהם הוסיפו רשימת יינות למכירה - כדאי לנסות באי לכולם

Lio4u

New member
אליפות טקילה !!!

בתאריך 02\02\22 יוצא לאוויר העולם דבר חדש שיעשה לנו מזג אויר שונה :) אליפות הארץ הפתוחה בהקפצות טקילה! ! ! 50 שקל כרטיס ומקפיצים ללא הגבלה עד לניצחון המיוחל!!! פרסים למנצחים וכן השם של המנצח ייחרט בלוח מיוחד בפאב אומדון , דיזינגוף 99 ת"א להזמנות ופרטים נוספים להתקשר ללאונרדו 420522-056 * למתחרים אסור לנהוג... * מספר המקומות מוגבל..... * חייבים להיות מעל גיל 18..... * הצפיה בהתמודדויות חופשית וזמינה לכולם.....

סקיפר1

New member
גיא, כמו בפורומים אחרים שלח אותם

ללוח המודעות בשביל זה הוא שם. במקרה שלו הוא מפרסם בכל הפורומים הישראליים ולא בחוכמה רבה. אח"כ מתחזה למשתמשים אחרים וממליץ על העסק, אוביקטיבי כאילו. מבחינתי זה זלזול באינטליגנציה שלי או שאני רגיש מדי לרמאים.................בפורומים אחרים המפרסמים עפים מהלוח. וזה לא מקרה של חבר קבוע בפורום שממליץ או מספר על עסק כזה או אחר זו פרסומת נטו ואל ממש מתוחכמת. כל הפרסומות האלו מבריחות חברים בפורום.

MARMELAD

New member
אתה צודק במאה אחוז

אבל בגלל שהלוחות של הפורום לא פעילים יותר מדי, כרגע פרסומות ישורשרו לכאן... ככה מי שלא רוצה לקרוא אותם - יודע מראש שזו פרסומת והוא לא מפסיד כלום

metrocard

New member
כן

מאוד נהניתי ממנו ואף על פי שבאתי עם המון ידע מוקדם הקורס עשה לי סדר. טל כהן - מנהל הבי"ס - אחד מהאנשים היותר מקצועים בארץ . הוא מעביר את הקורס או לפחות חלק ממנו וממש תענוג ללמוד ממנו .

Barsiter

New member
הרצאות בנושא: אלכוהול ותרבות שתייה

למעוניינים בהרצאות בנושא: לחברות, חוגי בית, מסעדות ופאבים(ככלי לקידום מכירות). לפרטים נוספים ניתן לפנות לטלפון: 726059-056 או במייל: [email protected]

למעלה