פרסומות קופצות

doodidoo

New member
פרסומות קופצות

לאחרונה אני מופתע (לרעה) לגלות שכמעט בכל פעם שאני נכנס או עושה ריפרש מופיעה לי פרסומת לפלאפון או לתפוזינה או השד יודע למה. לא רק שכופים עלי פרסומת גם לוקח זמן עד שה X לסגירת הבאנר מופיע. הייתי מציע שמנהל הפורום יעשה פעם אחת שימוש בתדמית השיקרית שיש לנו ויודיע למנהלי האתר שחבל על הזמן. תשנס מותניים טיגר ותעביר להם את המסר שאנחנו נרקומנים שמבקשים שקלים בצמתים עם אולסטאר קרוע וטרנינג דהוי, לא מגולחים, מדבקים ושהפרסומים שלהם מקסימום מכניסים לנו רעיונות לפרוץ להם למחסנים ולרוקן אותם. מילא היו מפרסמים נייר כסף דק במיוחד שחוסך עד 40% חומר. או פרסומת לסוף שבוע בחצי מחיר באבו כביר. הגיע הזמן שפעם אחת נעשה שימוש בסטינגה (סטיגמה) שיש עלינו לטובתנו. רעיון לא רע תודו. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפרסומים למכורים זה יכול להיות מאוד משעשע. למשל: נמאס לך מהמתאדון? YES!! רוצה לצלול בלי לנסוע ללוד? YES YES!! נמאס לך לאכול פארטיות ממכורים אחרים?? YES YES YES!!! אז קפוץ מהחלון ותהיה אזרח מועיל למדינת ישראל. מוגש מטעם משרד הרווחה כמידע למכור.

tiger

New member
די קרעת אותי לחתיכות קטנות

אני שוקל לפרסם את ההודעה שלך בפורום למנהלים. רוצה לטוס ללוד בלי לשלם לנהג?יס רוצה להזריק בלי לחפש ווריד?יס רוצה ליפרוץ למפרסמים של תפוז?יש יש יש אז קנה נייר אלומיניות דק רק היום במיבצע הנחות ענק לרגל החג.

למעלה