פרסומות מעצבנות...

פרסומות מעצבנות...

שמעתם ת´פרסומת של קופ"ח כללית ("למה?"). אפשר להשתגע. ("למה?") כי אתה חולה ("למה?") כי יש לך חום ("למה?"). יא דגנרט, אבא רוצה להזמין לך רופא ("אבל למה?") אם הוא היה הבן שלי הוא היה חוטף 2 סטירות! הוא יותר גרוע מהילד שצועק "בנתיייםםם סוגריייםםם אתתת ההממיייםםם..." בעצם, כשחושבים על זה, אפשר לשלב את 2 הפרסומות האלה... ההוא צועק: "בנתייייםםםםם סוגרים אתתת המיייםםםםם" ואז השני: "אבל למה?"

prilit

New member
נוסחה בפרסום

ככל שהפרסומת יותר מעצבנת ככה זוכרים אותה יותר. אני חושבת שהיתה להם הצלחה טובה כאן, הם הצליחו לעצבן וגם לגרום לנו לזכור היטב את המסר. השאלה הנשאלת היא האם כשהפרסומת באמת מעצבנת כמו אלה שנתת בדוגמה, היא גם מעוררת יותר אהדה למותג? לגבי "בינתיים סוגרים את המים", המותג לא רלוונטי אבל המסר נתפס אצלי באופן אישי... אני כבר לא משאירה ברז פתוח, אפילו לא כשאני מצחצחת שיניים. אבל מה קרה עם קופ"ח כללית? זה מעניין...

מקום ראשון באהובות

מתברר שהציבור בכל זאת אוהב את הפרסומת של ה"למה". היא נבחרה לפרסומת האהובה ביותר בחודש ספטמבר בסקר "הזכורות והאהובות" היוצא מידי חודש.

JOE22

New member
אל תהרגו אותי אבל...

ממש אהבתי את הפרסומת. הילד מתוקי,כאילו נכון שקצת מעצבן אבל איך אפשר לכעוס על הילד הזה???

למעלה