פרסומות ודת

The Mystique

New member
פרסומות ודת

למי מכם יצא לראות את שלטי החוצות "אלוהים הוא הבמאי הטוב ביותר" ? פרסומת לערוץ 8 בכבלים. להרגיז את העולם החרדי במשפט שכזה זה דבר אחד, אבל איפה הפואנטה במשפט ? מה הוא בא ללמד את הציבור הלא חרדי ? לי זה ממש לא עשה שום דבר. המשפט הוא יפה כשלעצמו, אבל לא מעודד לרכוש כבלים (למי שאין) לא ממריץ את אלה שכבר יש להם כבלים להעביר ערוץ. המרתק ביותר הוא מה זה בעצם עשה לבמאים של התוכניות בערוץ 8 ?

לדעתי....

הם עשו עבודה טובה עם הקמפיין הזה. אחת לשנה/עונה יוצא קמפיין חדש לערוץ 8 עם לוח שידורים חדש. בתקופה זו בה אנו נמצאים בריבוי ערוצים (למשל תכניות אוכל טעמים ודרך האוכל ערוץ 2, ערוץ החיים הטובים ביס ועוד) ערוץ 8 מצא לנכון להגיד את האמירה שלו שאצל כולם זה משהו חובבני כביכול, אבל אצלנו כל יום תוכל לראות את זה. באותה השעה. זאת המומחיות שלנו. כך עם לגבי הסרטים שלהם, מידי פעם אתה רואה פה סרט תעודה, שם איזה תחקיר מעניין, אבל הם רוצים לומר אצלנו זה משהו קבוע. בכל יום באותה שעה. זאת המומחיות שלנו. לגבי דתיים חילוניים - אני לא חושב שיש למישהו על מה להתקומם. גם לאנשים חילוניים המילה אלוהים היא משהו גדול, מייצגת עליונות ושליטה. ולזה הם מתחברים בערוץ 8. הם ה- ערוץ לתרבות וטבע. דעות נוספות? מוטי

mr-j

New member
גם לדעתי

זה המשפט הכי חזק לגבי סרטי טבע המתעדים מצב קיים וזה מה שהם מנסים לומר זה הדבר האמיתי ללא בימוי

מעבר לעובדה שהפרסומת שקרנית קצת?

הקמפיין שלהם לא רע בכלל, והוא בהחלט מכסה על הרבה פגמים של הערוץ הזה.

GK_FF

New member
מה?????

אני בדיוק נכנסתי לפורום כדיי ליכתוב עד כמה הפרסומת הזאת מטומטמת! הרעיון של המשפט טוב, אבל מה הקשר!! הריי הוא לא מביין את סרטים! הוא רק נותן את המקרה (לפחות למי שמעמין שזה הוא ולא הטבע עצמו), אם כבר הם היו אומרים "הטסריטאי הכי טוב", או, לא יודע אפילו!!! אבל למה הבמאי?????????????????????????????????????????

GK_FF

New member
אני מוכף בדוסים¬_¬

פחח ד"א, מעמין = מאמין, בטח שמתם לב לזה כבר, רק עכשיו ראיתי ^^

מה שזה גרם

לפחות לי.. זה להעלות חיוך על הפנים, בכל פעם שאני שומע את המשפט הזה על אלוהים בפירסומת... וחוץ מיזה, זה כל כך אמיתי ונכון, בהקשר לסרטים שמראים שם. (וגם מה רע ב"להציק" קצת למגזר החרדי, אחרי מה שאנחנו חוטפים מהם)
..

למעלה