פרסום תוצאות הסקר

sela v

New member
פרסום תוצאות הסקר

אז זהו, הסקר הסתיים
השאלה שנשאלה הייתה: "כמה זמן טיילת הכי הרבה?" והתשובות: עד שבוע - 8 שהם 10%. עד שבועיים - 10 שהם 12%. עד חודש - 8 שהם 10%. עד חודשיים - 8 שהם 10%. עד חצי שנה - 26 שהם 31%. עד שנה - 13 שהם 15%. עד שנתיים - 4 שהם 5%. יותר משנתיים - 7 שהם 8%. אם תסכמו את האחוזים תגיעו ל-101%, מכיוון שעגלתי את התוצאות. מעניין אותי מי הם אלה שטיילו יותר משנתיים, אז אם אתם קוראים את ההודעה תכתבו לנו, איפה טיילתם יותר משנתיים, כמה זמן טיילתם, והאם חזרתם באמצע לארץ, ולכמה זמן. בקרוב סקר חדש...

חי בר

New member
שנתיים וחצי

המסלול (בקירוב): קניה/7 חודשים, דרא"פ/4 חודשים, זימבוואה/חודש, זמביה/חודש, נמיביה/חודש, דרא"פ/3 חודשים, מוזמביק/חודש, מלווי/חודש, טנזניה/חודש, אתיופיה/6 חודשים, הודו/3 חודשים, נפאל/2 חודשים, מצרים+סיני/1 חודש, ישראל. באמצע הטיול חזרתי לארץ לשבועיים בגלל החתונה של אחותי (אמרו לי שאם לא אגיע אז מוטב שלא אחזור בכלל...
). על מנת שיהיה לי "ביטוח המשך טיול" השארתי את *כל* הציוד בניירובי בתוך ארגז אצל מאמא רוץ' ובאתי לארץ רק עם פאוץ' קטן, דבר שהוביל לכמה סיטואציות משעשעות/עצובות גם בקרב המשפחה שלי שלא האמינו למראה עיניים וגם בנמל התעופה של קהיר- ובלי קשר- גם לחניית ביניים מפחידה בחארטום. נדמה לי שכבר כתבתי את החוויות מהטיסה הזאת בפורום
סיבוב שני- עוד ארבעה חודשים להודו ותאילנד (הפעם ירח דבש).

kogawa

New member
אז ככה...

חדשיים תאילנד דרך יוון, בורמה ומשם נפאל חדשיים, הודו חצי שנה, סרילנקה חודש, סינגפור, הפיליפינים חדשיים, חודש הונגקונג, חודש קוראה, חודשיים יפן, ועוד סיבוב של חודש קוראה וחדשיים יפן, חודש הוואיי, חצי שנה ארה"ב, דרך ג'מאיקה לפרו, קולומביה, וכארבעה חודשים ברזיל, מספר שבועות פרגוואי, בוליביה מספר שבועות, ועוד מספר שבועות ארגנטינה וצ'ילה, חודשיים בוליביה, חודשיים פרו, דרך קובה ואירלנד ולוקסנבורג, וגרמניה שוויץ ואוסטריה, לארץ עולם שלישי הנקראת ישראל לביקור מולדת לאחר כשלוש שנים בניכר. בנוסף, ארבעה טיולים באפריקה, אין ספור גיחות ארופאיות, ועוד שני טיולים של שלושה חודשים ושל חודש וחצי בהודו, נפאל, בורמה, תאילנד, לאוס קמבודיה וויאטנם.

sela v

New member
אנחנו צריכים לעשות

תחרות למי יש הפז"ם הכי ארוך בטיול....

מישמש1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אותי דווקא מעניין לדעת איך מימנתם כאלה טיולים ארוכים?? שלוש שנים רצוף?!

Yo-man

New member
שאלה מצויינת !!!

כולנו מחכים לשמוע את התשובה

sela v

New member
למה אתה חושב שטיולים

ארוכים יקרים? ככל שמטיילים יותר זמן כל חודש יותר זול, כי לא רצים ממקום למקום, ובהרבה מקומות המחייה מאד זולה. יש כאלה שגם עובדים בכל מיני עבודות מזדמנות. או אולי אתה רוצה לשמוע אם יש להם מישהו שמימן אותם? אולי משרד החוץ למשל או איזה מיליונר חביב?

מישמש1

New member
לא שאלתי בציניות או רוע לב

אלא פשוט מסקרנות גרידא. שלוש שנים זה המון זמן לטייל באופן רצוף ועניין אותי לדעת איך המטיילים מימנו טיול בכזה סדר גודל. לא חשבתי שהשאלה לא סבירה או לא במקום.

למעלה