פרסום עסק לחתונות

פרסום עסק לחתונות

שלום, אני רוצה לפתוח עסק קטן של גימיקים לחתונות ולאירועים. אני רוצה לפרסם את העסק הזה בהשקעה כספית נמוכה, רציתי לדעת באיזה צורות יהיה לי הכי משתלם לפרסם?? עלה לי כרגע 2 רעיונות - יש לי חבר שמתעסק בעריכה - אז חשבתי לבנות סרטון ולשים ביוטיוב. (השאלה היא האם מותר לי לשים שיר בפרסומת? הרי יש את כל עניין התמלוגים??) רעיון שני היה לחלק בדואר (דרך עסקה עם הדואר) מגנטים עם פרסומת של העסק, החלוקה תהיה רק לכמה מושבים באזור השרון - מקום העסק העתידי - אין לי מושג כרגע לגבי עלות. (עדיף שיהיה משהו שישמרו למקרה שיצטרכו ולא פלייר שיזרקו לפח ישר) אשמח לשמוע רעיונות נוספים או תגובות על הרעיונות שלי.... תודה, זיו

גת וייס

New member
פרסום העסק בעלות נמוכה

מכיוון שקהל היעד שלך ממוקד מאוד, אני מציעה לך למקד מאוד גם את הפרסום, במקום לחלק פרסומת של העסק בהפצה רווייה. תחשוב (או יותר טוב - תברר) איפה קהל היעד שלך מחפש מידע ותדאג להיות שם. למשל: שווה להשתלב באינדקסים ובמגזינים רלבנטיים (חתן כלה וכד') וגם באתרי אינטרנט המכילים מידע על שירותים לחתונות ואירועים. כדאי לשקול גם הקמת אינטרנט משל עצמך. הרבה מהחיפושים היום אחר ספקי שירות לחתונה נעשים דרך האינטרנט. הייתי מציעה לשקול גם יחסי ציבור (קידום ידיעות על השירות שאתה מציע באמצעי התקשורת). ולשאלתך בעניין זכויות היוצרים - לא כדאי להסתבך ולהשתמש בשיר ללא קבלת רשות מיוצריו.

מצטרפת ומחדדת

מצטרפת לדעתה של גת ומחדדת, אם יש לך עסק של גימיקים, תנסה קודם יחסי ציבור, עם הגימיק הנכון ואיש יחסי ציבור מתאים אתה יכול בעזרת הכלי הזה להשקיע מעט יחסית ולקבל עשרות פניות
ביום!

למעלה