פרסום משרד תיווך

nadlenforyou

New member
פרסום משרד תיווך

שלום לכולם אשמח להתייעץ איתכם אז ככה אני פותח משרד תיווך באזור מגורי והפרסום שאני הולך לעשות : אתר אינטרנט (מוכן כבר) פרסום בגוגל שילוט חוצות פליארים אשמח לשמוע המלצות יחודיות איך בעלות נמוכה אוכל לידע את תושבי האזור על פתיחת המשרד בנוסף בנוגע לפלייר אני רוצה לצאת קצת מזאנר הרגיל ולעשות משהו אחר (חשבתי אפילו על פלייר בסגנון מודעת אבל שחור לבן שמודיע בצער רב לכלל המתווכים באזור על פטירת הכנסותיהם עקב כניסת משרדנו לאזור :) אז מה אתם הייתם כותבים בפלייר והאם הייתם ממליצים ללכת "סולידי" או לצאת מהקופסה? אשמח לשמוע רעיונות :)

מודעת אבל?

שלום לך, ראשית, אני מסיר בפניך את הכובע על כך שאתה מכיר בחשיבותם של מהלכים שיווקיים להצלחת העסק, ועל כך שאתה מפגין חשיבה קריאטיבית ומנסה "לצאת מהקופסא". פרסום כרזה דמוית מודעת אבל המבשרת על "פטירת הכנסותיהם של מתחריך" היא רעיון רע בעיניי, על אף שהיא עשויה להסב תשומת לב, מכמה טעמים - - משרד התיווך שבבעלותך עלול להקרין דימוי לא-רציני. - יצירת עוינות כלפיך מצד משרדים מתחרים. - מה תכתוב? "בצער רב וביגון כבד אנו מבשרים על מותם של הכנסותינו?" זה רציני? בוא נחשוב על חלופות... אפשר להעיף מבט באתר?

כדאי לחשוב על רדיו אזורי, מניסיון מאוד יעיל..

במיוחד לעסק אזורי כמו שלך. כמובן צריך לבדוק תקציב, למרות שהרדיו האזורי יחסית מדיה לא יקרה (תשדיר קצר כ 250 ש"ח ),הייתי חושב גם על יחסי ציבור. בהצלחה לך.

ivgy1980

New member
תעשה מסיבה ותחלק חולצות

פרסום בעיתונות, מסיבת "יום הולדת למשרד", מדבקות על רכבים (שלך ושל המשפחה), חלוקת כובעים וחולצות עם לוגו המשרד ...

למעלה