יש לי כמה הצעות
היות ואני מחזיק עסק קטן לבע"ח שקיים מזה כשנה וקצת, וגם אותו יש ליחצן, מניסיוני אני יכול לתת לו כמה עצות:
לפני הכל, האם הוא עוסק מורשה/פטור? פרט לזה, אני מניח שהוא לא היחיד שם שיהיה בעל חנות מחשבים. לכן, הוא צריך להציג חדשנות אל מול המתחרים. למה אני אתקן/אבוא דווקא אליו? במה הוא שונה או מיוחד מהשאר? זה כי הוא מבצע ביקורי בית ללא תשלום? בדיקה חינם? הוא חייב להיות מיוחד יותר. אלמלא זה, הוא יהיה סתם עוד אחד חדש שהשאר אולי יפחדו לגשת כי הוא לא מוכר בעיר. מעבר לכך, אני יכול לומר ש:
1. אני הוצאתי בסביבות 12,000 פלאיירים. בנוסף, הוצאתי מודעות כאלו שתולשים מהן את מספר הטלפון. ההיענות דרכם לא הייתה בשמיים, אבל הגיעו אליי לקוחות. זאת עוד דרך פירסומית. השאלה היא מה כותבים שם. הייחוד שלו חייב להיות גדול ובולט על דף נייר שכזה.
2. לא לכולם יש כסף לקפוץ אל מים עמוקים ופרסום בעיתונים. גם הפרסום הקטן, יכול לעזור.
3. הוא יכול להקים קבוצה בפייסבוק ולצרף אליה אנשים מהעיר ומהסביבה, לספק להם מענה אונליין לתקלות ועל הדרך לפרסם את עצמו.
4. במידה והוא מחליט לפרסם דרך מודעה בעיתון, אני ממליץ שיעשה איזה מבצע עם מודעה גזירה. כל מי שיבוא עם המודעה יזכה לניקוי חינם נניח ואז הוא יוכל לדעת מה האפקטיביות של הפרסום, ואם שווה בכלל לפרסם.
ואם נחשוב עוד קצת, נמצא עוד כמה..
שבוע טוב ובהצלחה