פרסום חוזר

CraP BaG

New member
פרסום חוזר

של שאלה ששאלתי ועכשיו היא נמצאת בעמוד השני ולא הצלחתי להקפיץ אותה... אני לומד בביצפר במגמת גרפיקה ככה שבנוסף לעיצוב גרפי, צילום והחומר העיוני אני לומד גם איור וציור. זה לא מה שביקשתי לדעת...מה שאני רוצה לדעת זה איך עושים צביעה והפיכת תמונה לציור (כמו בתמונה המצורפת שמצאתי כאן בפורום)מה שהילדה הזאת עשתה היא ציירה את זה לבד? ואחכ צבעה בפוטושופ? ואם היא עשתה את הכל בפוטושופ מישהו יכול להסביר לי דברים בסיסיים לאיך אני יכול לעשות דבר כזה...מקווה שהבנתם ותודה מראש

מיכאל ג

New member
תגיד לי,

אתה תמיד קורא לגברים בני 18 "ילדה" או שזה רק הפעם? לגבי פוטושופ, אתה מכיר פוטושופ ברמה מסוימת? אתה יודע איך לעבוד עם שכבות, מברשת, וכו'?

CraP BaG

New member
בקשר לשאלה..

משום מה חשבתי שזאת ילדה ציירה את זה.. אולי התבלבלת עם משו אחר... ובקשר לפוטושופ... כה זתאמרת אני יודע לעבוד בפוטושופ ברמה יחסית גבוהה...נראה לי...

אז תתעל את הידע הזה לציור

בסה"כ זה מצריך שימוש פשוט יחסית בכלי הציור (מברשות, צבעים, אייר-בראש וכו') ומשחק עם פרמטרים של שכבות, פילטרים (אם אפשר - להשתדל להימנע) וכליי הכיוונון (adjustment). ה"סוד" הוא בעיקר בהרבה משחק וניסיונות. לתרגל טכניקות ולהמציא כמה בעצמך.

leshemAmit

New member
יש חלק באתר שמוקדש לחלוקת ידע

אם לא יצא לך להכיר את deviantart.com אז תכיר. חוץ מכמה מיליוני יצירות של אנשים מכל העולם יש שם חלק שמוקדש לtutorials כלומר "לימודיים"... לוחצים על browse בוחר בקטגוריה resources וב- subcategory את tutorial - photoshop וואלה, יש לך שם מי יודע כמה חומר על שיטות וטכניקות וכו' בפוטושופ. בחלק מהם יש מקום לשיפור ויש הרבה שדי חוזרים על דברים שאחרים כבר אמרו אבל יש שם המון מידע ורעיונות. בכל מקרה, תנסה גם לפתח שיטות משלך על פי מה שלמדת שם.

demontux

New member
דבר ראשון אני לא ילדה :( !!

זה דבר ראשון.. חח דבר שני הציור הזה הוא לא פילטר זול, זה ציור ועבודה עם מברשות ממש כמו ציור רגיל.. רק על גבי המחשב.. וכאמור שימוש ברפרנס כמקור.

למעלה