פרסום הפורום

inbal287

New member
פרסום הפורום

זה נורא נחמד לדבר אבל לא לעשות. רציתם לפרסם את הפורום, הלכתי וביקשתי אישורים ממנהלים כדי שיהיה אפשר לפרסם בלי שימחקו את ההודעות, ובכל זאת אף אחד לא פרסם את הפורום. אני אישית פרסמתי עכשיו ב22 פורומים, למרות שאני חולה ומתה לחזור למיטה. אני מבקשת מכמה אנשים כאן שיקחו את הפורומים הנותרים ויפרסמו בהם... [הנה דוגמה לאיך זה צריך להראות]
ואלו הם הפורומים הנותרים:
1320 [לנצל"ש הודעות של תפוז] 87 [לנצל"ש הודעות של תפוז] 1177 [באוף בלבד] 1592 [לאוך או לנצל"ש הודעות של תפוז] 376 [לשרשור שמסומן ב או לנצל"ש הודעות של תפוז] 1570 402 1199 1526 1644 835 [לסמן כהודעת אוף או לחפש שרשור אוף קיים] 302 450 [אוף בלבד] 114 [אוף בלבד] 1244 1500 1393 1565 1607 601 [רק בהודעות של תפוז] 1446 [רק בהודעות של תפוז] 1404

Black Balloon

New member
אני מבטיחה לפרסם עוד היום :)

[אני פשוט הולכת עוד מעט, אני אפרסם בערב
]

mikeys barking

New member
אני מתחילה לפרסם עכשיו...!!

ועכשיו להתנצלויות ושטויות:
מצטערת שלא פרסמתי קודם, היה לי טיול שנתי יום אחרי שהבטחתי לפרסם וחזרתי בחמישי. שישי שבת הייתי חולה (בקושי זזתי לשרותים).. יום ראשון כ"כ התרגשתי לקראת היומולדת שלי שזה בטח לי מראשון כ"כ התרגשתי מהיומולדת שלי שזה בטח לי מבראש (סליחה
) ובשני היה לי יומולדת (לא הייתי בבית, כמובן) בשלישי התכוננתי לבוחן והיום אני יקיים הבטחה :) ואחרי החפירות המיותרות- אני אתחיל את הרשימה של הפורומים שנתת פה, זה בסדר שאני אשתמש בהודעה שהם פירסמת איתה נכון? כי באמת גרועה בקטעים האלו S:

mikeys barking

New member
לגבי פורום 1177....

צריך למצל"ש לשרשורי אוף בלבד, אבל מה עושים אם אין להם שירשורי אוף בכלל?!

mikeys barking

New member
אאעהההה המוגבלות אצלי מדהימה ../images/Emo122.gif

בכל מקרה, הגעתי עכשיו לפורום 1644 [כולל] אני אמשיך יותר מאוחר (רוב הסיכויים שמחר) ואסיים את הרשימה! רק בבקשה, אם מישהו מספיק לסיים את הרשימה לפני בבקשה תודיעו לי

mikeys barking

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif

אני יוצאת עכשיו לביה"ס, אני אמשיך כשאני אחזור ;]

למעלה