פרסום הפורום

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
פרסום הפורום

אני פונה אליכם כי באמת תמיד שכמה אנשים חושבים אז משיגים תוצאות יותר טובות.
השאלה היא,
איך לפי דעתכם אפשר למשוך עוד קהל יעד לפורום ?
המטרה היא להביא עוד אנשים שיכתבו בו. יש לכם רעיונות משהו ?

dw2322

New member
4 הצעות

1. עדכן את החתימה, כך שתכיל קישורית לפורום (ראה זו שלי למשל). כך משתתפים בפורומים אחרים בתפוז בהם אתה משתתף אולי ישימו לב לפורום, ויכנסו גם. הרעיון הוא שיותר קל לעניין גולש שכבר נמצא בתפוז להגיע לפורום שלך מאשר גולש אקראי.
2. כאשר אתה קורא כתבה רלוונטית לפורום העלה אותה כאן, שכן אם היא עניינה אותך סביר שתעניין גם גולשים נוספים.
3. מדי פעם הגב בטוקבקים לכתבות באתרי תוכן רלוונטים (nrg לזמן מעריב , ynet לידיעות ת"א ועכבר העיר) והצע שם להמשיך את הדיון בפורום ת"א בתפוז. זה צריך להעשות במתינות רבה, שכן גולשים לא אוהבים פרסומות, ולכן מה שאתה מציע להם זה ערך מוסף - המשך הדיון או דיון מעמיק יותר, שזה משהו שקשה לעשות בטוקבקים. השתמש בניק שלך - על מנת שהגולש שהגיע בגללך יזהה אותך.
4. ספר על הפורום לכמה ממכריך, המתעניינים בת"א.

בהצלחה

al19

New member
את זה אני עושה בלי סוף...

אבל צריך שרשורים קשורים שהם יקדמו אותם...

עלה13

New member
הי...

כתבתי תגובה שנעלמה לי אנסה לשחזר ממנה.
כבלוגר, אחד המקדמים הגדולים של האתר הוא פייסבוק, איני יודע אך עובדת מערכת תפוז בפייס ואך הנהלים, אבל אם ניתן לקדם דרכה זה טוב, אם יש לך פייסבוק זה דרך מצויינת לקדם את הפורום.
ההצעה לש DW להודעה עם קישור לפורום בתוך המשתמש שלך עובדת מצויין כשאתה לא נתפס כמי שמגיב רק בכדי לקבל כניסה אלה כפעיל בפלטפורמות אחרות ומגיב לעניין, בסופו של דבר אין ערך לכניסה אם היא חד פעמית, לכן התוכן חשוב.
לדעתי אם תצרף לניהול גולשת, או אב, אם לילד/ה הפורום יתרחב לעוד כיוונים.
הכי חשוב לדעתי זה להחיות את הפורום בדיונים, קבלת כמה דוגמאות מצויינות, החל מלהביא קישורים רלוונטים מהרשת כבסיס לדיון, יש את טייםהאוט, עכבר העיר, רשת המקומון, ו"מקומי" של YNET, XNET, NRG, יש את המוספים הכלכליים של גלובס, כלכליסט, דה מרקר ועוד וכולם נמצאים ברשת שיכולים לספק חיים.
ניהול פורום הוא סוג של השקעה, קרא כל הודעה גם אם אתה לא מגיב לכל אחת, הבא מעצמך, צור מידי פעם שרשור הכרות כשיש משתמש/ת חדש/ה.
בהצלחה.

למעלה