פרסום הפורום

פרסום הפורום../images/Emo184.gif

אני נכנס מדי פעם לפורום, קוראת קצת ומדי פעם מגיבה... אני חושבת שצריך הרבה אנשים כדי שהפורום יפרח לו וימלא בירוק את עמק המומינים המושלג הזה...
אפשר שכל אחד פה יפרסם את הפורום בפורומים וקומונות שהוא נמצא בהם... אבל צריך משו שימשוך את האנשים... איזשהם תמונות או סרטון שקשור לסדרה ולפורום.... יש רעיונות

B o N u s

New member
נכון!

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה. אני מקווה שיקשיבו לך כי אני מנסה כל הזמן... P-: המשחק, החוליה החלשה נוצר בעצם על מנת שהפורום יתפרסם יותר (דרך זה שהמשחק מתפרסם בפורומים אחרים). אפשר באמת לעשות פרומו לפורום או משהו $: אם מישהו יודע אז בבקשה. מה אתם באמת חושבים? אותי גם מעניין לשמוע.

thumbelita

New member
אממ

נורא קשה להחזיק פורום שעוסק רק בתוכנית אחת (אל תתנו לי השוואות לטלנובלות וסדרות אמריקאיות בבקשה..)- אז אנחנו באמת צריכים להתאמץ וליצור פה משהו מעניין וכיפי.. אני"חרשתי" על משחק החוליה החלשה בפורום אחר ואת האמת- זה לא כזה מושך אותי..אני אומנם משתפת פעולה אבל השתי שניות של לפסול דמות לא בדיוק מחיות את הפורום.. ואם נלך יותר רחוק- מה נעשה כשהמשחק ייגמר? בקיצור, משחקים זה לא מספיק.. אולי כדאי לעשות שרשורים מושקעים על הדמויות, על המדובבים, על הספרים, המחברת, על הפארק (למרות שהוא פחות פופלרי בישראל)- לדעתי לא חסרים נושאים..גם לדיונים יש הרבה נושאים, הבעיה היא בעצלנות שלנו להשתתף ולהגיב או לענות בקצרה... אז שאלת מוטיבציה: מוכנים להשקיע?
(בקריאה חוזרת של ההודעה הראשית זו לא התגובה הכי קשורה אבל היא משקפת את דעתי בעניין- אז שיהיה...><')

למעלה