פרסום האתר!

פרסום האתר!

שלום ארנון, כבר ספרתי, כי לצערי, לא התעניתי מספיק בשורשי משפחתי, בזמן שהורי עוד היו בחיים. וכיום לצערי מאוחר מדי. (נכדי כבר נהגו אחרת). אני משוכנע, כי רבים הם המתענינים בשורשי משפחתם ואינם מודעים לפורום זה וחבל. רצוי, כי תתנו את הדעת איך להביא לידיעת הרבים על קיום הפורום שלכם. אתרום את חלקי הדל לפרסומו! בברכה

מסופקני כי "מאוחר מדי". גם אתה יכול

להתחיל בעניין היום, ומסיפורי החבר'ה כאן - תבין שאתה עשוי להיתקל בהפתעות נעימות רבות... בעניין הפרסום - אתה צודק. כל אפשרות לפרסם את הפורום - על מנת לסייע לאחרים במחקרם המשפחתי (ואפילו כדי לעניינם להתחיל בשכזה) - מבורכת
כבר רואיינתי ברדיו פעמיים (ברשת ב') וכל הדוא"ל שאני שולח למדורי המחשבים בעיתונים לא מסייעים. כרגע, אני עובד על אפשרות פרסום טובה מאוד בקנה מידה רציני, אך (כמובן) איני יכול להוסיף דבר בנושא...
כל רעיון יתקבל בשמחה
ארנון

zogu

New member
פרסום מפה לאוזן

זה אולי לוקח יותר זמן, אבל גם יעיל מאוד. אני המלצתי לכמה אנשים שמאוד מתעניינים בעצמם ועוסקים בכך גם כן, אני מניחה שהם יצטרפו בזמנם החופשי גם כן. כשאנחנו מרוצים ומסופקים מדבר מסויים - באופן טבעי ממליצים לאחרים, ומעבירים את המלצתנו הלאה. ובכלל לישראלים, אחת התכונות שלהם היא, כשאתה "מבסוט"- לרוץ ולספר לחברייך! אני עצמי קיבלתי המלצה חמה וטובה מבחורה שעסקה במחקר שורשים כלשהם בעבר, ושלחה אותי לאתר זה עם המון אופטימיות......... עד כה אני בהחלט נהנית ולומדת הרבה מכולם כאן- ותודה ענקית לכל החבר'ה, עלי לציין שזה פורום איכותי!

avitalit

New member
קצת מההיסטוריה של הפורום ..

היות ושנינו היחידים כאן (!) שלא נסעו ירושליימה .. (בצער רב כמובן) אספר לך אני שבעבר היה כאן בחור חביב ביותר בשם דדיחתם שפירסם את הפורום ע"י פניה מאסיבית בדואר אלקטרוני לכל מי שהיה רשום באתרי חיפוש שורשים עולמיים . אני למשל - קיבלתי את הדואל הזה מדדי לפני שנה וקצת . הוא מצא את כתובת שלי באתר גואישגן אליו נרשמתי כבר ב1999 . ומאז ... הפורום הזה הוא ביתי הראשון באינטרנט וביתי השני בכלל . מקווה שהחבר'ה נהנים שם ומת כבר לראות את התמונות והמאמר המסכם של ארנון . להת' איציק

zogu

New member
א. אני בטוחה שהם נהנים!

ב. אנחנו לא היחידים שלא נסענו לי-ם. יש עוד כמה.... ג. כשיש מקום אחד שהוא טוב, למה לחפש מקום אחר? צריך לדעת להנות ממה שיש , ולהתמיד בו....

אתם לא היחידים

גם אני הייתי עסוק בעייני לחימה .... אבל יהיה בסדר אנחנו שמרנו על המבצר ...

למעלה