פרסום דרך הפקס

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
פרסום דרך הפקס

למאגר של בתי עסק שהותאם לחברה- מה דעתכם לגבי סיכויי ההצלחה/ההיענות? האם דיוור ישיר או שליחת מיילים הם יותר אפקטיביים? אשמח כמובן להצעות נוספות לפרסום (ולא מודעות בעיתונים/פליירים) במידה ויש

danchen

New member
פרסום בפקס יכול מאד להרגיז...

אנשים לא אוהבים לקבל פקס ממישהו שהם לא מכירים וגם לא פרסומות. כשם שהם לא רוצים לקבל פרסומת לטלפון. דואר ואי-מייל יותר נפוצים ויותר מקובלים כאמצעי שיווק ישיר.

drcohen

New member
שיווק זה אינו חוקי .

לפי חוק, שליחת פקס או טלמרקטינג או דיוור למאגר שאינו מאושר נחשב כחדירה לחיי הפרט . לתשומת לבך

drcohen

New member
מיוסם .

בכל פעם שעושים לך שיווק באימייל מאפשרים לך לבקש לצאת מרשימת תפוצה, כי גם במייל אתה יכול לתבוע לפי חוק . השאלה מה יצא לך מיזה ?

guyulmer

New member
אתה בטוח?

כי עד כמה שאני יודע החוק (בארץ, לא בארה"ב) תקף לגבי פקסים בלבד. ד"א - זו טעות לבקש לצאת מרשימות תפוצה (שאתה לא יודע שנרשמת אליהן מראש) כי מפיצי דואר זבל שתבקש לצאת מרשימת התפוצה שלהם פשוט ידעו שהכתובת שלך רלוונטית (בהרבה מקרים הם שולחים דוא"ל בצורה אקראית).

liti

New member
אז בעצם ../images/Emo26.gif

מהו מאגר מאושר? האם הכוונה למאגר בתשלום (כגון דן אנד בריידסטריט)? אשמח לקבל הפניות למאגרים רלוונטים.

drcohen

New member
ישנן חברות שמוכרות מאגרים אילו .

גם דפי זהב נחשב כמאגר מאושר .

liti

New member
במידה ואינני מעוניינת לקנות,

האם הכוונה היא שאני יכולה להקים מאגר מדפי זהב עסקי (הספר או האתר), לשלוח להם מייל/פקס/דיוור ישיר וזה ייחשב כחוקי? בנוסף, אני מבינה כי עלי לציין שהפנייה נעשתה מתוך מאגר ניתונים וכי ניתן להוציא מהמאגר מי שאיננו מעוניין בכך. האם יש ניסוח אחיד המקובל במקרה זה?

פרסה

New member
מניסיון....

אנחנו פרסמנו עם קופיונים עם חברה בשם(אני חושב) byefax בעיקרון אנשים נרשנים לשירות, הפירסום די זול וקיבלנו ממנו הרבה קופונים הבעיה בקופונים: אנשים שיש להם פקס יכולים גם לצלם נכון? וזה מה שהם עשו. אבל יצא מאוד אפקטיבי

למעלה