פרסום דמות

Hasselblad

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifכיוון שאסף לא מקיים הבטחות....

יש לי איזה 15 SP להעלות, ואני צריך את הצעותכם לבילדים טובים לקוסמי קרח. אני יודע שיש באינטרנט מדריכים, ראיתי, אבל אני רוצה לדעת מה אתם חושבים. כרגע לפי האינטרנט, כדאי להעלות קצת בMAGIC AMP [כדי לפתוח SPELL BOOSTE] ותוך כדי להעלות את הICE STRIKE. ברגע שמיקססתי את הIS, להמשיך להעלות את הMA תוך כדי שמעלים את הSB....מה אתם אומרים?

מ י ל ר

New member
מה? לא הבטחתי כלום :/

פרסמתי בפורום כבר בילד ללוטן שמתאים לאחרי ה-bb, וגם יכלת לשאול את לוטן... 25 נקודות באייס סטרייק מקסוס amp בחזרה למיקסוס אייס סטרייק איחלתי לחייל בהצלחה

Gen3siS

New member
שאלה קטנה ../images/Emo23.gif

יש הבדל משמעותי בין Thunder Breaker ל Brawler??? זאת אומרת אם הייתם רוצים לפתוח אחד מהם, במי הייתם בוחרים ולמה? תודה =]

אבישי ר

New member
אני יגיד לך מה אני חושב על זה...

כדאי לך לפתוח thunder breaker כי גם תוכל להשיג את ה 24 ATT האלה שהם מאוד משמעותיים וגם בהרבה יותר כיף וקל לשחק עם UE ממה שהבנתי גם TB מאוד כיפים

אני לא רואה טעם בהשקעה בסייגנוסים בכלל.

אני גם לא ממש מכירה אנשים שמשחקים עם סייגנוסים כדמות ראשית, רק בשביל ה24 אטאק/בשביל לפתוח UE. אנשים התלהבו מסייגנוסים והשקיעו בהם כדמות ראשית רק כשהם יצאו... אם כבר פיראטים, לך על באקאניר או קורסייר. לרוב אני רואה יותר באקאנירס מקורסייר'ס... לך על מה שנראה לך הכי מעניין. :)

btekx

New member
שינהם יש הבדל!

פיראט סיגנוס אגרוף ברק - Thunder Breaker הרבה יותר חזק, אה ורק יכול להגיע עד לרמה 120 בלבד וזה לא מתאים לדמות ראשית... פיראט אגרוף Brawler - אחד מהפיראטים המקורי, יש לו המון סקילים שונות לתקיפה, ותוקף מקרוב וחזק הרבה בהתחלה יותר מאקדחון (מעבודה 1-3) ויש לו הרבה סקילים ייחודי משאר העבודות שונות אם רוצה להשקיע בדמות ראשית ממליץ ללקחת את פיראט אגרוף Brawler

Gen3siS

New member
לא ראשית, אבל שונה ומהנה...בהחלט נראה לי שזה

יהיה BRAWLER...תודה לכולם

מ י ל ר

New member
וגם MW22

שאין ספק שזה עדיף מסתם MW20 D: [וכן אני יודע שיש לי יותר מדיי בייס-לאק]

למעלה