פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

yonVata

New member
יאללה, לעבודה...

אז זה מה שיש לי כרגע.... אשמח לדעת איפה טעיתי, מה מצבי ביחס לאוכלוסיית הפריסטים, ומה הצעד הבא (בעיקר מבחינת ציוד, כי סקילים עד רמה 95 בערך אני מסודר, ו... כמה LUK אני עוד צריך להעלות?) יאללה, שוט..

deisy

New member
כמה לאק יש לך?

בשלוף - למה לא חגורה אדומה ואז לססקרל? יש מצב לעלות את הטבעת של הארנים? אוברול כדאי לך לחכות לריברס ואז לעשות ולססקרל שרביט כנ"ל, בסוף תגיע אליה.. עד אז, יש לך אחת מוכנה כבר נכון? נעליים - תכין! תוסיף אבן עם INT

yonVata

New member
אז ככה

את הטבעת של האראנים אין יותר מידי סיכוי להעלות כי האראן שלי רמה 38, והאוונט הזה נגמר עוד שוע וחצי... אוברול אשמור כדבריך לריברס, ושרביט ישלי לרמה 92, אנלא בטוח שהוא ימשיך להיות מספיק חזק עד רמה 120, אבל נחכה ונראה...
לגבי החגורה זה סתם כי אני עצלן, נשאר לי עוד איזה 1K פויינטס עד שאני מקבל את הבאה, אני צריך לעשות אתזה באמת... ובנוגע לנעלים, אני מניח שאכן רצוי ליצור נעליים שוות יותר ;)

MR Lordi

New member
Biyakuga is back! ../images/Emo13.gif

אחרי שנה ומשהו שלא שיחקתי בו, חזרתי לBiyakuga, ה-שחקן שלי ושל שותף שלי.
יש 24 סטים של Ilbi. (פשוט לא היה לי מקום בתמונה
). מה דעתכם על השחקן?
אני רמה 83. מה המקום שהכי טוב להתאמן בו כרגע?

yonVata

New member
אלוהים ישמור

מאיפה הבאת כלכך הרבה כסף?!... בכלמקרה למה אתה לא מתאמן קצת בדוגו' בשביל חגורה יותר מוצלחת?... לגבי מקומות אימון לגנבים אין לי מושג, הכי קרוב שהגעתי היה רמה 21 עם סיגנוס

למעלה