תשובות חשובות לא פחות ../images/Emo6.gif
שלומי בסדר גמור, מרגיש מצויין - ושלומך? התקציב של הדמות אחרי כל הקניות האחרונות שעשיתי עומד על בערך 65 מיל, אבל יש מלא מלאאא דברים שאני צריך למכור - ופשוט אנלא יכול לפתוח את החנות שלי כי המחשב שלי התפגר, עם קצת מזל הוא יחזור בשבוע הבא... הכפפות בהחלט נראות לא רע - רק חבל שהן היו במחירי משכנתא
בנוגע לעגילים... כרגע אני חוסך כסף להמשיך שדרוגים, בהינתן זה שהם שיפור עצום לעומת מה שהיה קודם אז נראה לי שאחכה עםזה קצת... בנוגע לשרביט - לוטן הביאה לי בנתיים שרביט מסוקרל לרמה 68, וישלי שרביט לרמה 78... שאני מתכוון לסקרל... נקווה לטוב
הטבעת זה מאיוונט של האראנים, יש עד יוני (אם אני לא טועה) אם האראן מגיע לרמה 30 מקבלים את הטבעת שיש לי, ברמה 50 מקבלים +2 לכל הסטאטים, רמה 70 +3 לכל הסטאטים... אחרי עבודה 3 (כןכן! עוד 80% ואני שם...) עם המיין אשקיע קצת באראן לטובת טבעת של רמה 50 בנוגע לחגורה - צריך לעשות הרבה דוג'ו - אני עושה בעיקר שיש לי כוח - אבל זה הולך דיי לאט... אני מתקדם עם זה איזי איזי... בסוף זה יגיע
לגבי אובראול - עדין לא הגעתי למצב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות אחד כזה
לסקרל לבד? המווווווווון כסף.... בעיקר כסף שאין לי ככ כרגע... ובנוגע לזאקום, כה, אני רוצה להשתמש במגילות של 60%, אבל כל אחת עולה בערך 22M, אז אני אעשה אתזה לאט לאט... ובנוגע לשאלה שלך, את הקסדה השגתי בסוף בעזרתה האדיבה של סיוון שעזרה לי למצוא קבוצה שעושה ראנים