פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

shahf11

New member
זה יונתן...

כמו שבטח תבינו לבד... פשוט אין לי כוח לנתק את היוזר של אמא ולחבר אח"כ... בכל מקרה, הנה הדמות שלי - תנו בראש...
אגב, מה דעתכם על הכינוי?

miss_t

New member
שאלות חשובות

מה שלומך? איך אתה מרגיש? מהו התקציב שלך להשקעה בדמות? אני חושבת שהpedent שלך ממש יפה
גם הגלימה
כפפות צהובות נראות בהחלט טוב! מה לגבי עגילים מסוקרלים קצת יותר? אני חושבת שיש לי 4/10 בדמות, הגיע הזמן להשתדרג בשרביט!! אני מציעה לחפש שרביט לרמה שלך- אבל אחת כזו מסוקרלת בצורה יפה - כזו שתוכל לשרת אותך ל10-15 רמות, אני מאמינה שזו השקעה טובה (ושוב- אולי יש לי שרביט על הדמות שלי - בטח dark ritual- אני חושבת שהיא מסוקרלת בסדר...) אהבתי את הטבעת- מאיפה זה? זה חדש במייפל? מה עם להשיג חגורה טובה יותר? יש את הקווסט של המכשפה עדיין או לא? או לעשות עוד קצת דוג'ו? לסיום- מה לגבי אובראול מסוקרל? זו יכולה להיות הוצאה כבדה שיכולה להסתכם בכמה מאות מליונים, אבל גם כאן זו יכולה להיות השקעה לטווח הארוך. תוכל גם לנסות לסקרל לבד. מה עם לנסות לסקרל עם 10% או 60% את קסדת הזאקום? (אגב, אני לא זוכרת מתי השגת ואיך בסוף?) זהו לבינתיים

yonVata

New member
תשובות חשובות לא פחות ../images/Emo6.gif

שלומי בסדר גמור, מרגיש מצויין - ושלומך? התקציב של הדמות אחרי כל הקניות האחרונות שעשיתי עומד על בערך 65 מיל, אבל יש מלא מלאאא דברים שאני צריך למכור - ופשוט אנלא יכול לפתוח את החנות שלי כי המחשב שלי התפגר, עם קצת מזל הוא יחזור בשבוע הבא... הכפפות בהחלט נראות לא רע - רק חבל שהן היו במחירי משכנתא
בנוגע לעגילים... כרגע אני חוסך כסף להמשיך שדרוגים, בהינתן זה שהם שיפור עצום לעומת מה שהיה קודם אז נראה לי שאחכה עםזה קצת... בנוגע לשרביט - לוטן הביאה לי בנתיים שרביט מסוקרל לרמה 68, וישלי שרביט לרמה 78... שאני מתכוון לסקרל... נקווה לטוב
הטבעת זה מאיוונט של האראנים, יש עד יוני (אם אני לא טועה) אם האראן מגיע לרמה 30 מקבלים את הטבעת שיש לי, ברמה 50 מקבלים +2 לכל הסטאטים, רמה 70 +3 לכל הסטאטים... אחרי עבודה 3 (כןכן! עוד 80% ואני שם...) עם המיין אשקיע קצת באראן לטובת טבעת של רמה 50 בנוגע לחגורה - צריך לעשות הרבה דוג'ו - אני עושה בעיקר שיש לי כוח - אבל זה הולך דיי לאט... אני מתקדם עם זה איזי איזי... בסוף זה יגיע
לגבי אובראול - עדין לא הגעתי למצב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות אחד כזה
לסקרל לבד? המווווווווון כסף.... בעיקר כסף שאין לי ככ כרגע... ובנוגע לזאקום, כה, אני רוצה להשתמש במגילות של 60%, אבל כל אחת עולה בערך 22M, אז אני אעשה אתזה לאט לאט... ובנוגע לשאלה שלך, את הקסדה השגתי בסוף בעזרתה האדיבה של סיוון שעזרה לי למצוא קבוצה שעושה ראנים

היי../images/Emo13.gif

[אני ממש שמחה ששינית את הצורה של העיניים.
] אין לי ממש המלצות, רק ממליצה שברמה יותר גבוהה תמצא אוברול מסוקרל טוב, עגילים מסוקרלים טוב, ואולי גם חגורה עם סטאטים יותר טובים. :)

למעלה