פרסום בעולם החרדי

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

odery

New member
פרסום בעולם החרדי

יצא לכם לראות את הכתבה הזו? מה אתם אומרים? אוהדת?מקורה בבורות? אובייקטיבית?

יצא לי לראות

והאמת לא התעמקתי. בגדול היא הייתה נראית לי אוהדת, אבל היו שם הרבה דברים שלא הסכמתי איתם. ובכלל, הגאווה הזו שהילד דוגמן, ולומר לו שאחרים מקנאים בו, ריחמתי על הילד.

odery

New member
האמא עצבנה אותי

לגמרי,אבל לא פחות קבוצת הנשים שלומדות בשלוחה בבצפר,הקטע שהם בחרו את דנה אינטרנשיונל לפרזנטורית שלהם עורר בי קבס. הבורות היתה אם שמת לב בקטע של מרדכי בלוי (?) כשהוא אופוזות",מר "צדיק יסוד עולם" בכתוביות של ערוץ 2 כתוב "צדיק כסאות עולם",מאידך הציק לי גם השפה של הרב (?) בלוי: "פוזות", "אודישנים", "נהנה מהחיים", לוידת,אם אתה מתוך הקהילה תהיה חלק מהותי ממנה,אל תעטר את השולחן שלך עם מסך שטוח (ולא 17 אינץ') שמרוח כ"כ יפה,בשביל מה? בשביל תמונות הרבנים? אבל בתחתונה,אם הצליחו לעצבן את שני הצדדים,זו כתבה טובה.

אויש

גם אותי זה ממש עיצבן. היא סמל הישראליות? בלי קשר לדת או לא. היא ממש לא סמל לישראליות. ועוד ההיא שחשבה להפגין ידע עם ה"אגבניבי" בכלל...... וחשבתי שבלוי אמר כסאות עולם, כסלנג. לא נראה לי שבערוץ 2 לא מכירים את הביטוי "צדיק יסוד עולם" מה שעוד עיצבן זה שהוא בקיא בהכל, אבל הציבור? הציבור לא יודע כלום. עוד משהו- מה רע בלהנות מהחיים ולהתפלל בכוונה? איפה הסתירה?

יהודי31

New member
הם בורים ועמי הארצים בטלביזיה..

ראיתי לאחרונה תוכנית "אל תפיל את המיליון" המנחה ארז טל הסביר מה זה "גלאט" (בשר חלק) שכשמורידים את הקשקשים מהדגים זה נעשה חלק.... כמה צחקתי...

odery

New member
הוא ממש לא אמר אתזה

הוא אמר צדיק יסוד עולם!!!זה בדיוק מה שניסיתי לומר,השפה שלו עשירה בבטויים "חלוניים" אבל הציבור טהור (90% מהציבור החרדי לךדבריו לא יודע מה זה אודישנים) ושאצלנו במגזר אינכזה דבר 'סטארים'. לגבי הלהנות מהחיים ולהיות צדיק,אני באה מבית שחונך שזה בא אחד על חשבון השני,שאם יקנו סלון חדש אחרי 30 שנה עם אותו הסלון זו גאווה,ניקור עיניים וקטרוג על חשבון העו"ש של המצוות בשמים,כאילו נהנים מהעולם הזה בלי שיש בכך צורך.

יהודי31

New member
הילד אמר שהוא מתבייש בזה שהוא מדגמן...

האמא נסתה לתרץ ת'זה שהחברים שלו מקנאים.. אבל הילד בשלו שהוא מתבייש מהחברים..

אבל

כששאלו אותו מה הוא רוצה לעשות כשיגדל אמר דוגמן. איזה בינוניות ההורים מחדירים לילדיהם, לא יאומן.

יהודי31

New member
הוא רוצה להתפרנס מזה... מה רע?

רופא יותר טוב? רואה חשבון יותר מעניין? כל אחד והכישורים שלו..

יהודי31

New member
צריך לנצל את הכישורים שהקב"ה נותן לכל אדם..

הוא קיבל יופי.. (אגב, הוא לא נראה משהו בעיני..) שיעשה מזה כסף... זה מה שנקרא ניצול משאבי הטבע... חח

odery

New member
אני לא מאמינה שאתה חושב ככה

הוא קיבל יופי? יופי לו!!!אין צורך להחצין אתזה,זולא התרבות שלנו,זו תרבות אחרת לגמרי של כאלה שבנו לנו מרחצאות ובתי עינוגים. (ואני כן חושבת שהוא חמוד,ואינלי בעיה לראות תמונה שלו,אבל כל החינוך לדוגמנות הזה עצוב לי)

למעלה