פרסום בסלונה!

יסמין259

New member
פרסום בסלונה!

אז שינו מעט את מה שכתבתי וערכו והוסיפו כותרות ותמונה.... מה שמאד לא נוח לי איתו, שכתבו שאני נציגת הפורום הזה
.
מה אתן אומרות?
http://saloona.co.il/blog/אנדומטריוזיס-המחלה-של-שני-כהן/?ref=cat_health_archive

יסמין259

New member
אני יושבת מול המחשב ומתרגשת...

לא יכולה אפילו להסביר לכן את השמחה מהחשיפה. לא חשבתי שזה ישפיע עליי ככה

יסמין יקרה, כתבה מצויינת

הי... ישבנו ב יחד בתור לסוריאנו ביום רביעי..חיכיתי לראות את הכתבה שסיפרת ואכן היא התפרסמה ושיתפתי אותה בקיר שלי,
כל הכבוד... מקווה שזה יפתח מודעות לתחום אצל כל מי שצריך!!!

יסמין259

New member
הי אדמית

תודה רבה
מתנצלת שרק עכשיו אני רואה ומגיבה. בבוקר חמישי נסעתי לנופש, חזרתי אתמול בלילה והיום עברתי דירה. אני חצי מעולפת...

הזכירי לי, ישבנו שם לפחות 3 בנות. את עם התלתלים השחורים?

sh87

New member
כל הכבוד!

גאה בך!
אובחנתי לפני כמעט שנה ואני אחרי ניתוח אך לצערי יש לי קושי גדול לשחרר את סיפורי ... כאילו פחד, חשש שלא ניתן להסביר אותו ..
לחברי הקרובים סיפרתי וגם דאגתי שיידעו נשים הסובלות מהסימפטומים של המחלה אך לא יותר. פה בפורום בשם בדוי יותר קל..

תודה על החיזוק שנתת!

יסמין259

New member
תודה רבה

אני לא חושבת שאת צריכה לחשוש אבל אני מבינה את הקושי. זו חשיפה של מה שקורה ברחם שלנו וזה ממש לא קל. זה באמת לפתוח לגמרי את הבטן, תרתי משמע.
תשמעו, אתן לא מאמינות עד כמה אני ממשיכה להתרגש עד עמקי נשמתי מהתגובות פה בפורום וגם שמגיעות אליי לפייסבוק. אנשים מפרגנים, מעבירים, שואלים... אמא שלי מקבלת שאלות מקולגות, מפנה אליי לנייד בנות של חברות.... נהייתי 'סלבריקה בגרוש'

אני לא יודעת אם זה מהעייפות של הסופ"ש הארוך ללא עבודה (התרגלתי ליום מרתוני של שתי עבודות ופתאום שלושה ימים אני רק מתהפכת בטן-גב ומטיילת) ומעבר הדירה לבד, אבל ממש התחלתי לדמוע היום... לזה לא ציפיתי - יותר מ-230 "לייקים", יותר מ-80 שיתופים ומקום שישי בדירוג הכתבות החמות (עברתי את פול סיימון!
) וכל זה רק באתר סלונה בלבד. והיום גם הדף של "אסותא" פרסם את הכתבה. תארו לעצמכן כמה "לייקים" ושיתופים רצים עוד בפייסבוק, כאלה שאני בכלל לא יכולה לראות....

פז08

New member
יסמין את מדהימה. שאפו

ראשית, כל הכבוד על היוזמה. שנית, מורידה את הכובע על החשיפה. לא כל אחת מוכנה להיחשף. אנו מדברות כל הזנן מה אפשר לעשות כדי לקדם את המודעות.... אז הנה, רעיון נהדר.
ולגבי מה שכתבו שאת נציגה. מה הבעיה? האם לא כולנו נציגות? את מאוד פעחלה בפורום, כותבת. משתפת. מסייעת ותורמת..... לדעתי את אחלה נציגה!! ועובדה היא שהיוזמה הייתה שלך. נחשפת, פרסמת ועזרת.......כל הכבוד!! גאה בך מאוד!!

יסמין259

New member
תודה! איזה כיף לפתוח כך את הבוקר;

עם מחמאה שכזו וחיוך סמוק ונבוך מאוזן לאוזן.... תמשיכו כך ואני עוד אשמין מרוב נחת.....

כשאת מציגה כך את עניין הנציגה, זה באמת נשמע יותר טוב. בהתחלה זה נתפש לי יותר כמייצגת/דוברת ואני לא רואה עצמי ככזו. בסה"כ שיתפתי את מה ש*אני* מרגישה ומה שעברתי.

למעלה