פרסום במגזר החרדי

zorik8

New member
פרסום במגזר החרדי

אני מועניינת לפרסם בגיליון יתד נאמן יום ג' או החינמון של עיתון משפחה. שניהם מחולקים באותה תפומה למרבית המגזר.
יש לי כסף לפרסום רק בעיתון אחד
אני יודעת שיש אוכלוסיות שלמות שלא מכניסות את אחד מהעיתונים הביתה וכן זורקות לזבל את העיתון עבור כל השכנים
איך מתגברים על הבעיה הזו?
איך אני אדע איזה עיתון עדיף לי?
תודה

שלום לך,למיגזר החרדי מאפיינים שצריך להכיר...

ולשאלתך צריך להכיר במיוחד את המדיה המיועדת לכל מיגזר בציבור החרדי.הפרינט עדיין מקובל בציבור החרדי וזה יתרון , בד"כ המחיר סביר בוודאי בהשוואה לעיתונות מיגזר החילוני. החיסרון, לכל קהל יש את העיתון וערוץ התקשורת המקובל עליו.
יש סגמנטציה (פילוח) ברורה במיגזר החרדי לכל קהילה : ליטאים - יתד נאמן, חסידים, אגודה - המודיע, ספרדים ש"ס וכו וכו..ואלה רק חלק מהמיגזרים השונים בציבור החרדי.
בעברי הרחוק עבדתי מספר שנים עם המגזר החרדי, חייבים להכיר את המוצר שלך לעומק, כדי לתת לך המלצה ממוקדת.
אכן פתרון אפשרי הוא לפרסם במגזין/חינמון כמו "משפחה" או שבועוני סוף שבוע, או לחשוב על כיוונים נוספים כמו אולי פרסום במדיות נוספות למיגזר כמו רדיו וכיו"ב.
בהצלחה.

חצי חצי

ניתן גם לבדוק ולאפיין טוב יותר לאיזה זרם שייך קהל היעד
ולראות איזה עיתון הוא מעדיף .

אבל אם אין ברירה להמר ..
אני מאמין שמודעה טובה תפגע עם כל אחד מהעתונים.

לב זהב

New member
כפי שכתב שלומי

תלוי מי קהל היעד
אם נאמר לדוגמא המדובר בפאות יוקרה או נופש וכדו' הייתי יותר הולך על הכיוון של משפחה
שקהל היעד שלו פחות קנאי/פנאטי
אם המדובר על ספרי לימוד הייתי יותר הולך על יתד (לענ"ד חוץ מכמות מצומצמת של שסניקים ממורמרים [ובימינו גם לטאים ממורמרים]כולם מכניסים את יתד)...
אני לקחתי 2 דוגמאות קיצוניות בשביל להמחיש את הכיוון כמובן שיש הרבה פרווה וצריך לשקול כל דבר ודבר לגופו...

zfonit

New member
דדעתי

יתד נאמן משויך לפלג הליטאי ולכן לא נקרא על ידי החסידים שקוראים המודיע.
משפחה נחשב לעיתון שחוצה את גבולות המגזר וגם בעל ה-TGI הגבוה שם.
כך שהייתי הולכת עליו.
אם את צריכה עזרה נוספת, מחירים טובים וכו'
פני במסירון אישי

אכן צודקת צפונית, לפני שנים עבדתי עם השבועון

:יום השישי" שלימים הפך להיות "ערב שבת" כבר אינני זוכר את כל ההשתלשלות...
אכן מגזינים ,שבועונים, כמו "משפחה", שלא שמים דגש על האג'נדה הפנים חרדית הספציפית,ופונים יותר לכלל האוכלוסיה "פרווה" מה שניקרא זוכים לכאורה לאהדה כללית,
אבל עדיין אי אפשר להשוות פרסום ביומון לעומת שבועון/מגזין, גם במחיר הצורך "לפרגן" לכל העיתונים הנישתיים סקטוריאלים, כדי לא להכעיס אף אחד...
אגב צפונית, אם כבר, נישמח אם תספרי לנו עלייך, מה הקשר שלך תקשורת, ותהיי שותפה פעילה בצל קורתינו...

doron700

New member
פרסום בעיתון

מודעה אחת בעיתון לא תביא לך פרנסה.
פרסום טוב כאשר הוא רציף ולא לפעם אחת
עם קהל היעד שלך מוגדר עדיף שתפני את הכסף להדפסת פליירים מושכים שאדם ירצה להכניס אותו לביתו-משהו עם מסר חדש-ואז להפיץ בדואר זה עולה .06 ליחידה
דורון עמית
www.doronamit.co.il

Yonatan Frenkel

New member
האם החשיפה הזו נמצאת בתכנית המדיה שלך

מעבר לעניין שהוזכר בתשובות הקודמות, האם את בטוחה שהמדיה שאת מבקשת היא המתאימה ביותר למוצר או לשירות שלך ?
האם החשיפה הזו נמצאת בתכנית המדיה שלך ?
לצערי בעלי עסקים רבים בוחרים לבצע פעולות שיווקיות ופרסומיות "מהבטן", או כתוצאה מ"הצעה אטרקטיבית" שמציעים להם.
על מנת להגיע לתוצאות אפקטיביות, ולפיזור הסיכון הכספי אני ממליץ לך לחשוב על גיבוי לפרסום בחשיבה מחוץ לקופסא.
בהצלחה !

למעלה